Re: Кто такие Мольфари?
добре
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сторінки Попередня 1 2 3 4 5 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
добре
Я тут чесно для того шоб ввести декількох людей, і потім працювать. Побігать там, там давно вже ніхто не гуляв... І витягнуть звідти знання того як жить, бо людина минулого стояла на більш фундаментальних позиціях, ніж людина сучасна. Це зробить насьгодні в Україні можна тільки на базі харатерництва - воно просто для нас легше й блище, ніж отой будизм і єгипетська магія.
Це що ви маєте на увазі, що ви готові поділитися з нами своїми знаннями? То в мене є надія? Чи жінки це щось інорідне?
Востаннє редагувалося Иванна (03 Apr 2008 20:48:17)
Конечно инородное, только очень родное инородное.
Xvojda написав:Я тут чесно для того шоб ввести декількох людей, і потім працювать. Побігать там, там давно вже ніхто не гуляв...
Це що ви маєте на увазі, що ви готові поділитися з нами своїми знаннями?
А можна не тіко знаннями, а й вміннями також? ![]()
Конечно инородное, только очень родное инородное.
:thumb up: +5
)
Ростіку - в двері й живу, хода в дусі. Будете так жить - багато чого в житті трапиться цікавого, можливо знайдете те шо шукаєте. Факірізма не буде. Тут як казав монах треба встать з дивана, от питання чи захочите ви це взять і з цим жить якшо в 3 часа ночі треба всать оббігти хату 10 разів, плюнуть через поріг і йти далі спать, а воно таке ![]()
Звичайно, зможу. Якщо цьому буде якесь логічне пояснення- то чом і не оббігти. От тіко біда з тим, що перший раз самому важкувато - треба, аби вчитель поруч був. Я якраз збираюся за тиждень оббігти будинок 10 разів вночі .. не побудете поруч? ![]()
В реальності, спочатку людина має взнати, що вона на себе бере, а потім думати, чи варто брати. Нє?
а як ти взнаєш як не влізеш?
А вчителі, досвід інших, цей форум навіщо?
вам помоему есть над чем работать
Xvojda, а чому полягає "ходьба в дусі", нахиляєш голову і просто ходиш?
дух виводиш наперед і йому слідуєш - він показує як руками махать, як ногу переставлять, куди ставать, куди не ставать
Привіт всім. Я вперше на українському сайті. Знаю,як наприкінці совдепа знущались з учнів Ничая. Просто не треба було йому брати до уваги освіту,тоді він би їх не втратив... Не сучасне це діло,взагалі.
Не до кінця зрозумів, що саме не сучасне діло
Маю на увазі майстрів мольфарства. Якщо тибетці можуть заявити про себе світові,то мольфари мусять підніматись на найвищі гірські масиви,щоб їх не захлинуло недовірство сучасних українців. Адже недовірство набагато гірше ніж невірство. А українці зараз не ті,що до більшовизму. А корені недовірства починаються з бабці-Австрії. А до того не було поняття сучасне-несучасне.
Цікаво, чому люди взагалі шукають в собі та в природі надзвичайних сил.
Бажання виділитися…
Жага влади…
Нестримна допитливість…
Можливо, дійсно, людина шукає те, що їй хибить.
Найменше вивчена система в організмі людини є нервова система. Людство досконало не знаючи правильності думок, іноді починає вдаватися до неймовірної поведінки та загадкових пошуків.
Де знаходиться границя усвідомленості людського розуму?
Чому для одних людей певна річ може бути вигаданою ілюзією а для інших звичайне буденне життя?
Чи є володіння надзвичайними екстрасенсорними здібностями шляхом адекватної поведінки нервової системи?
Хоч як це мольфарство мені додає настрою,що воно бодай хоч є-і то великий +. Але не можу не погодитись,що це просто экстрасенсорика. А тим,хто каже що мольфарство включає в себе,крім знахарства,магії,характерництва щей екстрасенсорику,тому відповім,що саме слово ,,екс-рика" таїть в собі шлях до надчуттевості через перевершення тих,що живуть почуттями надможливостей. Не було б знахарів,то мольфар не був би собою,а знахарем. Він мусів би ту карму довершувати знизу піраміди. Хоч у цьому є сенс:буде багато мольфарів-будуть і надмольфари(божки) (це не тільки моя думка)
А ще мольфарство корисне тим, що дає людям зрозуміти, що техногенний шлях розвитку не є не те що єдиним, а навіть не є єдино вірним.
Що людина має розвивати себе, а не свій гаманець, лексус і мобільник. ![]()
Так. Але деякі сірі мольфари приманюють чарами оленів,козуль на катлету. І це виглядає як ,,лексус'',а не ґазда. ;-)
А у мене є питання...
Ось я десь чула, що мольфари одинаки, чи це правда??
А яка причина того, що їм нема кому передати свій дар.... мені здавалося, що зараз багато людей цікавиться цією темою!
Можливо є якась причина??!!
Чув шо це не має значення, одружені вони чи ні.. КОжному своє, як і серед звичайних людей
Українське чаклунство
Фільм про наше майбутнє http://observer.sd.org.ua/news.php?id=16129
Востаннє редагувалося Яна (02 Feb 2009 21:09:40)
Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна знайти правдиву бабку(діда) (настоящу). Мені сказали потрібно звернутись тільки до бабок(діда). Бажано десь ближче до Дніпропетровська. Тим, хто дере великі гроші не вірю. Точно знаю вони втрачають, або вже втратили свої сили. Бо дар прийшов даром, даром треба і віддати. Наперед вдячна за допомогу.
Ты найди этот дар "даром", потом будешь умничать. Пот, страх, время оно все не считается, ну и правильно. Шарлатанов хватает везде, даже трудиться приводить примеры не буду. А еще, чтоб знал, просто, Шарль Атан был очень хорошим врачем, погуглишь проверишь.
Не всякая бабка сделать все может, даже настоящая, они тоже разные.А в Одессе я знаю одну бабку, так ей аж целых 35 лет.
Шановна Каре. Я щиро сумніваюсь, що це те місце де вам знайдуть бабку/діда котре не дере, бо тут ходять інфи про самих асів. Я вам би натякнув от що http://spaces.ru/soo/klu4 (тільки не бийте як звернете в зону обмена-там бардак)
Отже, там можна задати питання і щось тай нарадять. Але взагалі-бабки/дідки це уже несолідно. Тут можуть нарадити храми, ікони і ви самі вирішите свої проблеми. ![]()