101

Re: школа: СПАС - енерго-информаційна система

Десь я читав, що на обличчя зворотня симетрія не поширюється. Тобто, якщо, приміром, ліву частину тіла контролює права півкуля головного мозку, то ця ж півкуля контролює й праву половину обличчя. Десь так.
Що ж до походження від мавп, гадаю, - маячня. То ж, теорія має зазнати корекції.

102

Жаль не нашел украинский хостинг , чтобы разместиться: http://harakterstvo.wmsite.ru/spas_article
Мож у Богдана надо было спросить, ну научусь вебмастерить немного и перееду.
Сайт пока в разработке.

Востаннє редагувалося shlosser (07 Apr 2009 18:19:57)

103

З почином, Шлосере! smile

104

цікавий сайт.... почитаєм... smile

105

вітаю. Красивий сайт

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

106

Шлоссер рулить, правильно.

107

всем спасибо, пока хвалить не за что.

108

Як мінімум збільшіть шрифт бо важко читати. Вітаю з ініціативою!

109

Спасибо, учту.

http://harakterstvo.wmsite.ru/spas_arti … /sverchek/ новая статья

Востаннє редагувалося shlosser (14 Apr 2009 04:05:42)

110

Arias написав:

З почином, Шлосере! smile

Приєднуюсь!

Востаннє редагувалося Упертюх (17 Apr 2009 12:45:03)

ІМХО

111

Киев, собирайте группу приеду летом! Планы есть на июль.

112

Ок. Приєднуюсь.

113

я можливо буду так.. побалакать та й то на вихідний. Батько Ієрарх поїхав до дружини в Житомир, вірніше до тещі в село, буде десь на зимові морози, пасе кіз, доє корів, забавляється всякими різними етнічними забавками, хоча переважно спить пяний з козами в степу й дивиться ночами на зорі, вимкнув навіть телефон. Так шо гра Мамай для нього вже почалась, правда, давно вже.. хоча й не тільки для нього (так на моїй милій Кіровоградщині говорять) одного.

Востаннє редагувалося Дід Артім (13 Jun 2009 21:52:55)

114

Не всі ми є!

Наткнулся в поиске на один интересный разговор. Мой же.

http://forum.magik.ru/index.php?topic=18340.0

115

shlosser-е , а що ти думаєш з приводу цього - http://www.buza.ru/phpBB2/viewtopic.php?p=101054#101054 :

"...В свое время советский радиофизик Б.Б. Кажинский пришел к выводу, что «ЛУЧИ ЗРЕНИЯ» представляют собой «УЗКИЕ ПУЧКИ БИОРАДИАЦИОННЫХ ИЗЛУЧЕНИЙ МОЗГА», а роль своеобразных ЭЛЕКТРОМАГНИТНЫХ ВОЛНОВОДОВ играют «ПАЛОЧКИ» СЕТЧАТКИ ГЛАЗ, напрямую связанные с мозгом. С их помощью энергия генерируемая МОЗГОМ----может концентрироваться и узконаправленно излучаться…. Профессор Ю.Симаков выдвинул гипотезу согласно которой в сложно устроенных «ПАЛОЧКАХ» сетчатки глаз, возникает что то наподобие «Рентгеновского «БИО» лазера» действующего очень короткими вспышками…( возможно, что именно этим может быть вызван тот же ОЖОГ…). В народе не зря существует само понятие---СГЛАЗИТЬ…И это далеко не беспочвенные вещи. Эксперименты проведенные академиком АН СССР ( Сибирское отделение) В. Казначеевым в институте общей патологии и экологии человека убедительно показали, что ЛАЗЕРНЫЙ ЛУЧ ОПРЕДЕЛЕННОГО ЧАСТОТНОГО ДИАПАЗОНА МОЖЕТ ПЕРЕНОСИТЬ ИНФОРМАЦИЮ , СПОСОБНУЮ НА РАССТОЯНИИ ЗАРАЗИТЬ ВИРУСАМИ СОВЕРШЕННО ИЗОЛИРОВАННУЮ СРЕДУ ( даже в запаянном стеклянном сосуде). Если «ЛУЧИ ЗРЕНИЯ» хоть в чем то подобны ЛАЗЕРАМ , то не ИСКЛЮЧЕНО, что и они СПОСОБНЫ ПЕРЕНОСИТЬ ВИРУСНЫ ЗАБОЛЕВАНИЯ…. ИЛИ ТВОРИТЬ ЕЩЕ БОЛЕЕ ХУДШИЕ ВЕЩИ…" ?
(маю на увазі не лазер-вірус-епідемію).

P.S. При великому фізичному перенавантажені спостерігав періодичні білі спалахи по периферії зору.

Да , ще - http://www.gazeta.ru/science/2009/10/14_a_3272970.shtml

ІМХО

116

Мне недавно клиентка сказала, что когда я говорю, что начал работать - глаза светятся. Постановка фантома по Скульскому-Черникову - работа глаз на излучение. Характерницкий морок - излучение образа подменяющего реальность.

При велыкому перевантаженни - закрываешь глаза и все поле зрения даже в темноте белое(светящееся), но этому может быть и физиологическое объяснение.

117

Як тоді бути з реплікою, здається Хвойди, про те, що характерники не світяться? Бо на світло злітається нечисть.

118

монах написав:

Як тоді бути з реплікою, здається Хвойди, про те, що характерники не світяться? Бо на світло злітається нечисть.

А ніяк.
Воно не обов'язково так, як про це кажуть. Є нюанси.
Віра по вірі. "Не шукай чорта - він в тебе за спиною". Навіщо самому собі ускладнювати життя?
Та й знову ж таки:
людина має "прив'язку" тому що "світиться", чи, може, "світиться" бо має "прив'язку" ?

Людині тільки й дай що пальцями в розетку залізти.
Чесне слово, здається, я починаю розуміти наших церковників, коли вони б'ють людей по руках: "туди не лізьте". Їх би ще самих трохи дрючком відходити і буде толк.

Востаннє редагувалося Arias (05 Nov 2009 17:39:03)

119

не свитяться и не свитяться - ризни рэчи.

120

shlosser написав:

не свитяться и не свитяться - ризни рэчи.

То, хай кожен, хто каже про "світиться/не світеться" дасть визначення того, що він під цим розуміє. Тоді й питань зайвих не буде.

121

Все просто. В характерництві людина - це прибор, обдертий вольтметр, але напругу показує дуже точно. Якшо цей вольтметр буде мати свою "думку"(заряд), він перестане бути індикатором. Зі слів Чумаченка, характерник в буденному своєму стані - це 0*, але в будь-яку мить може піти як в + так і в -, через зміну свого характерного настрою. А якщо він буде постійно на золотому троні сидіть, то він не перейде, бо трон не дозволить. Тобто світло має вплив утримувати людину лише в одній виділеній позиції, яку утримує через погорду й зверхність. Звідси всі королівства, царства й врешті решт сучасна західна цівілізація.

*звісно дещо вище 0. Ледь ознчений +. Подібний настрій має дуб або тільки-но спечена хлібина покладена на стіл, людина, яка працює в полі. Це вірний буденний стан. Якщо ж людина бути весь час світиться як сонце (показуючи всім який Я), то скоріш за все закінчиться все інфарктом. Знову ж зі слів Чумаченка, людина - це не лампочка Іліча, щоб весь час світиться. Не можна жити постійно включеним, бо ризикуєш піти на аналізи. Це якшо не брати до уваги ту ж нечисть або там..я не знаю..НКВД чи ще щось. Чого й в козаків місяць був у такій повазі. Він давав волю поведінки. Сонце ж навпаки підкорює. Чого так, я не знаю.

А щоб було зрозуміліше, монаше, у військовому смислі, хто певно пересіче поле - ведмідь чи лисиця?

Востаннє редагувалося Дід Артім (06 Nov 2009 15:30:14)

122

Зі власного досвіду, коли йдеш по вулиці і весь в життєвих проблемах, то ніхто не звертає на мене увагу, а коли перевожу свідомість на рівень шостої чакри, то люди починають на мене дивитися, я в такому стані бачу куди направлений фокус уваги людей, можливо в мене очі стають якісь дивні, якось не було нагоди в когось спитати.

123

"людина має "прив'язку" тому що "світиться", чи, може, "світиться" бо має "прив'язку" ?"

Або - НЭ свитыться бо мае прыв"язку, або .....

124

shlosser написав:

"людина має "прив'язку" тому що "світиться", чи, може, "світиться" бо має "прив'язку" ?"

Або - НЭ свитыться бо мае прыв"язку, або .....

І так, і так.

Просто, розумна людина вже не розтрачує свій емоційний заряд* на усіляку дурню. Принаймні, робить це набагато рідше. Вона починає цінити той ресурс, що має. Її важче спровокувати на якийсь неконтрольований викід, на якусь прив'язку. Така людина починає вже добре бачити такі речі. Стає економною. Емоційний потенціал* то в неї великий. Але, наповнює й задіює вона його лише за певної потреби, ситуативно.
Тому вона й не "світиться". З такої людини хрен чего вытащишь по паразитной связи. 
Бо, старається працювати найефективніше - на взаємозбагачення, тобто - лише по позитивних зв'язках.
Все зайве вона просто відкидає. Навіщо годувати "рекламних монстрів"?
"Світиться", коли дуже на щось заряджається. Але, заряджатися воліє лише на продуктивну взаємодію.
Іноді, може й дурня поваляти. smile
Простота. Легкість.
Бо Гра.

Таке моє бачення.

Востаннє редагувалося Arias (06 Nov 2009 23:24:13)

125

Ото людина складає собі щось, складає.. якась, там, собі мазаїка - світобачення.
А, іноді, треба, просто, добряче гепнути кулаком по столу, що все оте складене - БАЦ! - і підлетіло до гори дригом.
Далі, як пуде падати долу, все, що треба - само вкладеться найліпшим чином.

Востаннє редагувалося Arias (06 Nov 2009 23:26:29)