26

Re: Вегетаріанство

Скіфе, майте на увазі, мій дядько 9 років м*яса не їсть, рама в нього - дуб, необережний критик сказав би, що колеса та стероїди жере, а ніфіга, ні хімії нічого, так він навіть яєць не їсть, тільки офочі, фрукти, горіхи, мед та молоко ( що у принципі не прямо веганство )

займається боксом, тому заберіть свої слова назад, хижаком у суспільстві бути - не значить м*ясо їсти, а значить бути сильним, ви це кажете сидячи за компом і не знаючи що це таке, коли я знаю на власному прикладі + на прикладі кремезного родича, то зрозумійте це на кінець, що азія тут нідочого, вони он самі м*ясо жруть і живуть максимум 70 років

...рушник вишиваний, теплий хліб на столі. Не має в світі рідніше землі...

27

Бик теж великий та кримезний.
Але я ж не про це казав.

28

Добрий Коцур написав:

Для чого в суспільстві хижаки?

Якщо ви цього не розумієте, то мені вас шкода.
Пояснень все рівно не почуєте.

29

Trohy smishna vyjshla rozmova. Htos" kazhe pro te yak yomu dobre, a htos" inshyj namagajet"sya dovesty protylezhne-koreni zla wyshykuyuchy des" u VRAGOV NARODA...i davsya zh vam toj S"hid...

Ya lyudyna kul"tury i  koly treba zahystyty jiji  ya stayu vognedyhayuchym drakonom bez bud" yakyh dopingiv.
Yakscho dlya kogos" ideal"noyu normoyu povedinky je hyzhatstvo...bo tak treba u suspil"stvi...
Kozhen na svoyij S.HODYNTSI.

Востаннє редагувалося Ares (15 Dec 2011 16:38:32)

-Equilibrium-