1

Тема: Вегетаріанство

Хотів, панове, торкнутись ще однієї теми, якої тут ще ніхто не піднімав.

У мене з дитинства була відраза до м"яса... мусив бути таким як всі... До того ж всі мої друзі курили цигарки і природньо питали мене чи я не такий як всі?...Одним словом довелось мені і це спробувати, та характер взяв гору і я ПЕРЕСТАВ НАЗАВЖДИ БУТИ ТАКИМ ЯК ВСІ. Яким це щастям виявилося не їсти цих варених чи смажених трупів (вибачте, якщо це ображає ваші гастрономічні смаки), тяга до цигарок також відвалилась сама-собою і я вийшов на Шлях до себе самого.
Зайвим є казати, що цей шлях передбачає одинокість і замкнутість, та, потім все стає на свої місця і пані Одинокість йде...

У Скульського в тексті вказано про те, що треба їсти м"ясо...бо треба жити...виявляється можна жити і без м"са, і, працювати я можу по дві зміни, і мало їсти, і бути веселим і невтомним.

Знаю, що наші волхви не вживали м"яса і ...Сковорода Г. також був вегетаріанцем.

Діду Артіме, шановні панове, які у Вас є факти і думки з цього.

Востаннє редагувалося Ares (02 Nov 2011 19:10:11)

-Equilibrium-

2

Re: Вегетаріанство

Є два види "відшельництва" для досягнення нірвани, перший і дуже легкий це вегетеріанство медитації та роздуми на однині в печері ))) і називається мале відшельництво, а є ще складне велике - це коли досягаєш мети не відриваючись від мяса людей спілкування спокус на кожному кроці )))

Не тікай від снайпера

3

Так. Але своє дуже легке відшельництво я вже пройшов у юному віці, тепер все інакше, тільки звички мої залишились, і мені всерівно коли я бачу ВЕЛИКІ КРУГЛІ ОЧІ і ЧУЮ ДУРНЕ ЗАПИТАННЯ: Ви не їте м"яса? Я кажу: Ви їсте м"ясо?

Востаннє редагувалося Ares (04 Nov 2011 12:22:03)

-Equilibrium-

4

Тоді тобі варто просто перейти на аюрведичне харчування ))))
Я от пару днів на ньому по жив і все полюбив мясо ще краще ))) а зараз ще пару деньків на аюрведичному побуду )))

Не тікай від снайпера

5

Я бачу Ваше НЕРОЗУМІННЯ.
Я можу, взагалі, якийсь час не їсти, і , після цього не кинуся на м"ясо як Ви тут мені радите.
Покуріть соломи і сигарети Вам здадуться солодшими за мед чи як?

-Equilibrium-

6

Та ні це у мене просто таке ставлення до мяса ) я зовсім не раджу людям які від нього відказалися його почати їсти чи хочаб попробувати, у кожного своя голова на плечах і сам вирішує все за себе

Не тікай від снайпера

7

Pravnichiy написав:

Та ні це у мене просто таке ставлення до мяса ) я зовсім не раджу людям які від нього відказалися його почати їсти чи хочаб попробувати, у кожного своя голова на плечах і сам вирішує все за себе

Шановний правничий! Справа у тому, що м*ясо дійсно не бажано вживати, науково підтверджено - що у людини травоїдний травний тракт - зуби для перемелювання, гризучих кликів немає, а у шлунку м*ясо взагалі гниє а не перетравлюється

продовжувати можна дуже довго, я сам то люблю м*ясо, особливо сальце, його я вживаю кожен день від пуза, але
це не корисно - тваринні білки всисуються у кишечнику та шлунку лише на 20%, навідміну від 98% всисування рослинних

...рушник вишиваний, теплий хліб на столі. Не має в світі рідніше землі...

8

справа у тому, що я сам на своїй молодій шкурі спробував - що значить вегетаріанство ( і те я усерівно уживав яйця та молоко, бо займаюсь фізично ) і почалося в мене усе дуже смішно - на 1 квітня 2011 року я вирішив пожартувать над ріднею - сказав буду вегетаріанцем місяць і крапка! усі голосно сміялись, не вірили, а я так подумав і вирішив, а що втрачати - коротше не їв нічого тваринного крім молочних продуктів та яєць - 2 місяці - до 1 червня

перші 10-15 днів важкувато, а потім дійсно - легко та здорово й на душі й на тілі, втратив блищько 0,5 кг за 2 місяці і всього то

зараз вживаю м*ясо, але думаю лише до літа - а там, коли буду просушуватись ( займаюсь у спорт залі та на турниках ) - ціле літо, поки будуть овочі, буду йсти тільки їх ( в мене у селі є  хата і свій земельний наділ, тож фрукти та овочі на 70% круглий рік - свої,    купляю лише потрібне  smile)

9

Пане Сірко ваші вчені праві. Але лише на половину. Серед людей так само як і серед тварин є хижакі, їх меншість зараз, але вони все ріно є.
Взагалі веганство нам нав,язано сходом. І є зовсім не природним для Європейців.

10

SkiФ написав:

Пане Сірко ваші вчені праві. Але лише на половину. Серед людей так само як і серед тварин є хижакі, їх меншість зараз, але вони все ріно є.
Взагалі веганство нам нав,язано сходом. І є зовсім не природним для Європейців.

а може це в давності ми нав*язали сходу веганство, а коли вже ми отупіли до невпізнання - то нам це повернули?

не можна категорично судити щодо чогось, пане Скіфе, у кожного своя думка і ніхто не зна чия думка істинна

11

Пане SkiФ, Вам скільки років?

Ми ж не говоримо про те хто кому і що нав"язав. До чого тут Схід? Я не був на Сході і ніколи в дитинстві не читав про вегетаріанство бо такого ніхто і не писав. Я Вам розповідаю про свій Світ, а Ви пишете про рекламу.

А хто такі ХИЖАКИ СЕРЕД ЛЮДЕЙ? Я знаю ХИЖАКІВ-ВЕГЕТАРІАНЦІВ...серед людей.

-Equilibrium-

12

Так, все зрозуміло хлопці.
В вас тут "своя песочница" грайтесь далі  smile не заважатиму.

13

SkiФ написав:

Так, все зрозуміло хлопці.
В вас тут "своя песочница" грайтесь далі  smile не заважатиму.

Наш пан Скіф образився і на конику геть поскакав smile

-Equilibrium-

14

Ares написав:

Хотів, панове, торкнутись ще однієї теми, якої тут ще ніхто не піднімав.

...

Піднімали  http://kharakternyk.in.ua/forum/topic/135/ 
Там деякі посилання вже не працюють, знайшла сайт  сиромоноїдів (Ізюма)  http://archiv.syromonoed.org/forum.syro … d=10.0.htm

15

Дякую пані Яно!

До 2009 року я ще не добрався... Я перечитую всі ваші дописи. Для мене все це є дуже-дуже цікавим і пізнавальним.

У кожного своя Дорога та гуртом легше... а чому батька бити???...Треба подивитись у приказках... neutral

-Equilibrium-

16

http://i2.kp.ua/a/510x0/12697764.jpg
Нажаль у Степана(зараз йому 13-ть) нема інтернету, щоб узнати про "користь"(особливо у наших широтах) вегетаріанства - http://zhzh.info/publ/4-1-0-4240

Востаннє редагувалося Упертюх (12 Dec 2011 19:11:41)

ІМХО

17

Упертюх написав:

Нажаль у Степана(зараз йому 13-ть) нема інтернету, щоб узнати про "користь"(особливо у наших широтах) вегетаріанства - http://zhzh.info/publ/4-1-0-4240

Отказ от мяса опасен для сосудов и сердца

18

Хай дурні відмовляются, нам більше буде)

19

А я поділяю відчуття Ареса. Чи це психологічна проблема, чи дійсно поклик - я не знаю... Але чим більше я над цим думаю - тим менше хочеться їсти м'яса..) Незважаючи, що крім нього майже нічого і не вживав раніше.

Твоя Душа - твій Простір.
Рух у Безмежності по Векторах!

20

Добрий Коцур написав:

А я поділяю відчуття Ареса. Чи це психологічна проблема, чи дійсно поклик - я не знаю... Але чим більше я над цим думаю - тим менше хочеться їсти м'яса..) Незважаючи, що крім нього майже нічого і не вживав раніше.

Я теж поділяю. Поділяти мало. Я зробив теплицю для того щоб не їсти м"яса, але вона забирає стільки енергії, що доводиться всетаки їсти це проклятуще м"ясо... big_smile

«Найкращі книги ті, що складаються із сенсу»

21

Ya vzhe nagoloshuvav na tomu, scho ne z knyzhok ya vegetariantsem stav. Mozhna po knygah navchytys" charuvaty?
Dyvlyachys" na m"yaso ya VIDCHUVAYU tlin, chuzhu mertvu energiyu...
Komu smakuje- na zdorow"ya!

-Equilibrium-

22

Крук написав:
Упертюх написав:

Отказ от мяса опасен для сосудов и сердца

Moye sertse m"yasa ne yist" tomu OPASNOST" YEMU NE STRASHNA.

Востаннє редагувалося Ares (13 Dec 2011 23:38:20)

-Equilibrium-

23

підтримую Вас, Аресе, уся ця шуміха навколо вегетаріанства - фігня, то кожному своє, нужда закон міняє, самому м*ясо противне, сальце лише полюбляю, то і постуюсь постійно, чиститься від гнояка цього у шлунку треба

24

Уся ця мода на дурощі в їжі, нам від Азіатів йде.
нашо воно їм?
  Людина що не їсть м"ясо то вже не боєць.  Що їм й треба.
Головне що вони про це відверто кажуть, але наші дурні як завжди навіть не міркують чому вчаться.
Людина що їсть м"ясо то хижак, у суспільстві має бути обов"язковий відсоток таких людей.
А взагалі це не більше за моду, сучасні "Интилигенты" розмоляють про велич якихось предків, їдять лише сиру їжу, та хають інтернет не вилазячи з нього.
То все від жиру wink

25

SkiФ написав:

сучасні "Интилигенты" розмоляють про велич якихось предків, їдять лише сиру їжу, та хають інтернет не вилазячи з нього.

Що ж сказати, ваша правда. Сатирично виглядаєм, якщо дивитись з такої сторони. Посміхнуло)

В цьому посту у вашій зверхності, пане Скіфе, ви відверто загнались  smile
Для чого в суспільстві хижаки? Я питаю не про часи козаччини, а про наш час. Навіщо хижаки?

Востаннє редагувалося Добрий Коцур (14 Dec 2011 02:26:06)

Твоя Душа - твій Простір.
Рух у Безмежності по Векторах!