Тема: Illaria "Вільна"
нехай пробачить мені ILLARIA, 
що викладаю пісню на форумі для ознайомлення.
сильно сподобалось виконання.
сподіваюсь, що послухавши її хтось придбає цілий альбом.
Ой верше, мій верше (українська народна пісня)

"Вільна" – так звучить назва дебютного альбому української співачки ILLARIA. Дівчини з надзвичайним голосом та унікальною виконавською манерою. Її ім’я з грецької мови перекладається як "Та, що несе світло", її життєве кредо – "Бути Вільною означає бути собою!". Стилістика дебютного альбому українки з еллінським корінням виходить далеко за межі конкретного музичного напрямку. В своїй музиці ILLARIA поєднує елементи world music, new age та арт-поп-року. Результатом творчих експериментів стало написання низки творів, 15 з яких увійшли до платівки – це авторські композиції та дві кавер-версії старовинних українських пісень. Рекординг альбому відбувся на провідних київських студіях, до запису також долучилися відомі київські музиканти: Олександр Мілов, Костянтин Сухоносов, Антон Бєлко, Таня Ша, Микола Кірсанов, Антон Корольов, Дмитро Данов, Анатолій Гаврилов та інші, а також постійні музиканти проекту ILLARIA: Олександр Ганжа, Іван Сергєєв та Микола Ногай. Окремої уваги заслуговує ексклюзивне оформлення диску від Яни Антонець та Володимира Гавриша.
прослухати альбом можна ТУТ
Востаннє редагувалося Крук (29 Mar 2011 21:25:43)