101

Re: Перший крок у характерництво

Не тіні, а тіла. Усього. Для будь-якого входження вам треба лише контур.

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

102

Далі. Ви не задаєте питань. Контур і є ключова форма і тінь. Тінь вашого тіла - сила фізична. Зусилля йде звідти. Далі просто сжимаєте контур з контуром тіла. Диференціал визнача той чи інший ефект сили. І тим зумовлено, шо сила слона, орла і скажем бобра різна. Різні системи виділені. Ось чого стародавні воіни підбирали різний набір тварин. В цьому до речі святая святих Хреста. Хрест символізує оце сжатіє. Коли зовнішнє згортається, розгортається внутрішнє. Термоядерний взрив. Воно вибухає. Ісус радив до вушки голки. Ось чого нитка - це доля і те саме на Трипілля. Крашанки, татуювання, оскільки ключова форма. Ключова, бо очевидно це природні речі. Яйце несе курка, а людину народжує жінка. Буратіно то казка. Якщо взяти сучасне християнство, особливо МП і почати його зжимать,  хоч чи не хоч упрешся в українську культуру. Каже, вишила червоними і чорними нитками. Краще золотими. Ось чого в Україні, ну не знаю де, а в нас точно, ніколи прапор не був святинею. На нього не дивився ніхто. Ікона в рушнику. І в Дзен є таке - хочеш бути великим зменшись. В цьому і смисл Алах Акбар і всього іншого. Але як би люди не корчили, що  вони кращі за своїх сусідів. А це психологічний факт на жаль. Без розуміння іншої сторони цих знань, оце все буде ще більшим гріхом ніж було до того. Тобто чисто з точки зору норм моралі і високого духа не можливо зрозуміти науку Хреста як і звук Му. Ну що ж воно таке? Зменшувати свою пиху? Як це? Її треба збільшувати. Оце єдиний Ад який є. Невігластво і категоричність. Або невігласька категоричність. Чому й радили - не судіть. Золото, влада, слава? Та хай би йому біс. Зажриться ви тим золотом. Стародавні орії, не будем вживати слово характерники, не радили шукати це тому що вони радили  вчитися вмінню жити. Золото сьогодні є, а завтра нема. З другого випадку, якщо людина майстр, вона ніде не пропаде. А це воля. Вочевидь наша країна до цього погано готова. Тобто оцю соціокультурну розбіжнисть відчути можна. Вона велика. Страх саме від не вміння жити, що не було належного виховання змушує людину разпораз вмикати новини. "свині ви,  і пусту совисть несете у Русь.  Степ ваш пустий і небо пусте. За Ора мали де муку? Як маєте Око боже, де ваш Суст пустоше? Пома іще зла". Казали вони.

Востаннє редагувалося Дід Артім (04 May 2011 20:11:42)

103

Знайдіть річку. Дивіться на її поверхню. Доти доки не зможете бачити сріблясті лінії води. Далі ви зрозумієте як переміщуватись на відстані. Це є частина мистецтва ходіння просторами або мистецтво крірів, болотяних мешканців. Що і являє собою безпосередньо характерництво. І тому все те що розповидається як про дивовижне, так діяли і так могли. Це свята правда.

Востаннє редагувалося Дід Артім (05 May 2011 10:54:33)

104

Є ще один спосіб, більш простіший входження в тінь - це рух форми. Не забувайте що за формою стоїть культура. Я буду постійно це повторювати smile в полі біжить заєць, відчуттям його рух відтворіть у контурі, ниби комппрограма, що моделюе рух зайця. Автоматично ви увійдете в зайця. На горизонті стоїть дуб. Збільшіть його маштаб. Хоп і ви уже біля нього. Довкола нас природа весь час відтворюе рух форми (культура wink ) - шелест листя за вітром, спів птахів, рух звирив, в цій формі сила (магія wink ). Характерники налаштовуючись на Правду світу, входили в неї (спів пташок) і через неї переходили на відстані (до лісу). Це дозволяло знати все що завгодно.

Востаннє редагувалося Дід Артім (14 May 2011 20:21:57)

105

ану спробуйте зробити таку річ, може у вас це і вдасться. Увійдіть до лісу, спробуйте розфіксувати свій погляд якомога ширше, іншими словами вберіть в себе ліс, якщо ви гарненько це зробите, то ви зможете побачити що знаходиться в тому лісі в глибині, я наприклад у Києві, коли Арієс мені вперше показав сирецький  дендропарк побачив болото, хоча був там вперше. Ми стояли біля туників де футбольний майданчик, а якщо далі 200 метрів пройти починаєтья провалля і там болото, фізичним зором це було побачити неможливо.
  Тобто, оця розфіксація погляду дає можливість вам зробити крок назад, стати тихою водою, взільнити трохи місця  від надмірної зосередженності на собі і тоді той простір вашої уваги стане вашим простором через який дух зможе виходтина поверхню. Що цікаво людина перестає світиться сама, але починає освітлювати довколишнє. Якщо це можна зобразити якимось символом, то зараз ви являєте собою біла точка в чорному колі, а стаєте чорною точкою в білому колі, але ви й самі ніби розчиняєтесь і стаєте вже тим набагато більшим білим колом. Це щось ніби сідомість клітини поширюється на всю цілісніть організма. Ви являєте собою сукупність свідомостей ваших клітин, але жодна з них не ворогує одна з одною за місце, наприклад клітини серця чи мозку з клітинами гузна, бо кожна з з них рівна вашій свідомості особистості як цілісність. Потім знову біле коло в чорному колі і та к воно пульсує.

Востаннє редагувалося Дід Артім (02 Dec 2011 17:04:03)

106

Довго я ганявся за своєю тінню. Читав-читав, дивився по вечорам на неї та не міг цього осягнути... Сьогодні прийшло Відчуття--само по собі.

-Equilibrium-

107

ся як ы обыцяв щодо лекцый Чумаченко. З понедылка по пятницю (можливо ы субота) включно з 17-30 приблизно по 2 години кожна. Вартысть 800 грн.
Вибачаюсь що не заздалегыдь. Сам дызнаюсь в свинячий голос. Але тим не менш. Лекції відбуваються цього тижня. Адреса, м Київ, вул Червоноармійська, 71-б, перший поверх, вліво там одні двері.

108

Є один простий спосіб входження. Торкніться маківкою до чогось. Наприклад, до дерева. Тільки не включайте очі, бо вмить вийдете. Спробуйте бачити і знати в новий для вас спосіб. Це знання покаже вам як треба жити. Тільки тому, що в давнину весь народ цим володів, сформувалась культура. Бо з3овні вчинки людини набувають якоїсь дивної на перший погляд характерності, незвичності. Адже ви знаєте щось не думаючи. Для вас стає уже важливим з якого боку вилізти на коня, за яке вухо закрутить вус чи де покласти якорь - справа чи зліва. Ви вскрили мішковиння забобону і увійшли туди, де це є існуючим, живим, де це є можливим. Звіряйте з цим все, від дихання до вчинків. Там цілі світи. Там невимовне. Я можу тільки підвести вас до межі, а взнати все, ви мусите самі. Після цього вам не треба нічого, що може дати вам езотерика. Якщо ви насобачитесь використовув закони невимовного в повсякд житті, то це і є той самий характерник. Сто процентово вам кажу. А робити зло воно вам не дасть.

Востаннє редагувалося Дід Артім (15 Mar 2012 11:50:54)

109

Всим, хто пише мені в приват, нажаль ВАЧ більше не планує навчання, але якщо щось зміниться, я повідомлю в цій темі.

110

Заняття завтра о 17 30 в Академії мистецтв, кім 188, що біля Львівської площі. Один день можна пропустить.

Востаннє редагувалося Дід Артім (25 Mar 2012 12:45:56)

111

oriypravos.com.ua - сторінка В. Чумаченка smile

Востаннє редагувалося Дід Артім (28 Mar 2012 22:57:23)

112

Дякую всім. Це був останній семінар. Вибачайте якщо шо не так. Ще вийдуть 2 книги - Світ оріїв та Характерницькі практики в Україні. І це все. Як буде презентація я повідомлю.

Востаннє редагувалося Дід Артім (31 Mar 2012 10:19:47)

113

Шановний ДІД Артім! дОбрий день!
Хотілось би  з вами більш детально поспількуватися. Дуже цікавлять ці зання, практики. Напишіть мені, будь ласка. моя адреса tossko@rambler.ru. Я непогана людина, справді. захоплююсь історією й люблю старі пісні. ) Взагалі,  тягне у минуле, з якого я бажаю побудувати майбутнє України, її народу та й своє.  Дякую.

Востаннє редагувалося Стежко (31 Mar 2012 22:24:43)