памятаєте ми говорили що 27 листопада це свято? Дуже символічно, що 26 листопада 2010 року відбувся захід гідний цього дня. http://harakterstvo.jetforum.ru/viewtop
e3df#p1155
Крок у майбутнє. Відроджене Православ’я. 26 листопада 2010 року сміливо можна віднести до Дня Відродження орійської спадщини на теренах України. У будинку Національної спілки письменників України відбувся захід присвячений перекладу Джоном Стойком та Вікторією Галех історичного для України документу, відомого у світі як «Манускрипт Войнича».
Дослідження провідних вчених у Благодійному фонді пам’яті Юрія Миролюбова впевнено доводять, що світогляд на світ оріїв з Нижнього Подніпров’я лежить в основі пануючої сьогодні індо-європейської культури.
Той образно-понятійний світ, що був у ній розгорнутий, є витоком вирішення оріями великої світової проблеми супраментального або справжньої людини. Закони, що виведені ними в «Рукописі Войнича», сьогодні можуть бути покладені в основу відродження культури справжньої людини на землі.
Нові дослідження сакральних законів цілісного неба оріїв, які стали можливими завдяки подальшому перекладу рукопису українською письменницею Вікторією Галех дозволяє новим поглядом дивитись на активність Сонця та Місяця та формування під їх впливом цілісної людини. Ці відкриття, зроблені в наші часи, дозволяють говорити про українців та їх культуру як про хранителів Знань давніх рахманів, спадкоємне знання яких зберігається у «Рукописі Войнича». Цей шлях веде до вирішення тих проблем, які були накопичені людством за постіндустріальний період розвитку.
Результати дослідження цього питання в Україні знову виводять її на провідне місце у розбудові нової культури справжньої людини, яка буде панувати на Землі у третьому тисячолітті.
Раннє Православ’я, відоме сьогодні вже як язичництво, було формою природної адаптації до патерн-умов ареалу проживання. Тільки така відродження релігія знання може врятувати людство від виродження та гарантувати його успішний розвиток у тих випробування, які несе у собі день грядущий.
Науково-дослідний центр благодійного фонду пам’яті Юрія Миролюбова
А ось що заявив Шимон Перес в своїй пораді Україні забути свою історію: "При цьому Ш.ПЕРЕС закликав Україну разом з Ізраїлем працювати в науково-технічній сфері. «Наступні 10 років стануть найсенсаційнішими, якщо говорити про науку», - сказав він.
Ш.ПЕРЕС приділив велику увагу тому, чого може досягнути людина завдяки розвитку науки. Зокрема, він говорив і про освоєння нових планет, і про освоєння нових можливостей мозку людини, про створення штучного мозку, нові матеріали, технології тощо. «Час настав розпочати цю подорож, краще разом, краще в співробітництві, краще в правильному напрямку», - сказав Ш.ПЕРЕС."
Про яку науку йдеться думаю всі здогадуються. Вже зараз витрачаються сотні тисяч доларів на всебічний розвиток Каббали і її синтезі із квантовою фізикою. А по суті єврейська писемність, мова, легенди й перекази тощо = нуці і це нікого не дивує! Агов шановні рудницькі ату на Шимона Переса і М. Лайтмана. Розірвіть їх своїми вбивчо-науковими аргументами впрах. Налийте їм того лайна яке ви ллєте на свою власну країну. Але по суті я не проти розвитку Каббали. Мене бентежить інше. Чому одному можна, а іншому неможна? http://www.laitman.ru/novaya-kniga/1212.htmlЧи ми маємо справу просто з самою звичайною інформаційною війною? З приводу ВАК, насправді чутки про чорні діри, які утворяться і поглинуть Землю - туфта. Якщо хоть трішки знати фізику, то неважко зрозуміти, що взаємодіяти будуть протони (які входять до сімейства адронів), які мають позитивний заряд і тому ніякі діри утворитися не зможуть. А якби й утворилися, то швидко випарувалися б. З другого боку процеси які відбуваються в ВАК відбуваються з Землею постійно. Та й ніхто не будуватиме такі споруди витрачаючи сотні мільйонів доларів, щоб самого себе зруйнувати.
Справа там зовсім у іншому і про це мало хто знає. Шкода, хоча якщо зовсім трішки знати шкільний курс фізики, то неважко здогадатися мотиви будівництва. І вони є квітесенцією езотерики! Це правда неймовірні речі. Справа в тому, що розганяти будуть ядра свинцю до майже швидкості світла. Це дозволить накопити величезну кількість енергії. І через магічну формулу Е=мс2, енергію збираються трансформовувати в масу. І все. Один протон свинцю може дати 14 тисяч нових протонів з нічого. . Це вам нічого не нагадує? Подивіться на дати. Загальну теорію відносності Ейнштейн сформулював у 1917 році, а Спеціальну - 1905-го року. Не варто додавати (я сподіваюся на це) що Акт ФРС підписаний 1913 року. Ось така езотерика. А ми і досі продовжуємо сміятися. Відкриття світогляду стародавніх оріїв - це відкриття яке варте уваги, хоча б на те, щоб на це звернули увагу дійсно науковці, а не шарлатани. Тому що те що нині ми вважаємо як щось абсолютне і те, яке не підлягає жодним сумнівам, ще якийсь час тому таким не було. І лилися ріки крові за ті світоглядни парадигми, які сьогодні виступаютьосновою і причиною тим наслідкам і процесам, які відбуваються на наших очах.
Востаннє редагувалося Дід Артім (09 Dec 2010 17:41:07)
Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу