51

Re: Віра согодні.Про Християнство і Рідну віру.

Якщо готові, то є такий сайт - характерство, там людина навчає.

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

52

Сайтів під такою назвою декілька і всі вони російськомовні.
Трохи не зручно- це ж психіка, Діду, розумієте?

-Equilibrium-

53

Тоді чекайте оголошення лекцій В Чумаченко у Києві (десь новий рік). В неті є Крик пугача і Шлях у невимовне. Поки вам вистачить.

Востаннє редагувалося Дід Артім (26 Oct 2011 20:53:43)

54

вибачте, Артеме, але я не знаю Чумаченка і судити його не можу, та все ж чи не може бути, що це черговий трєхлєбулкін/ахіневич?? читав шлях у невимовне, скорочений варіант - дуже розмито, не достатньо конкретики

крик пугача ще почитаю

ну ви розумієте про що я, чи не з*явилася чергова секта, тепер вже "чумаченківців"? бо серед дези у Мережі важко знайти істину

...рушник вишиваний, теплий хліб на столі. Не має в світі рідніше землі...

55

Якби це була секта, я тягнув би вас у неї, егеж? Мені все одно, прийдете ви чи ні. Чумаченко був тиждень тому. Не сподобалось - встали, пішли.

56

підбадьорили, дякую smile

слухайте, чи не вважаєте можливим знімати лекції на відео, бо я з Запорожжя, не маю часу та грошей постійно до києва їздити на лекції, так би можна було б замовити диск та й усе

...рушник вишиваний, теплий хліб на столі. Не має в світі рідніше землі...

57

ні, тому що важливий контакт з людиною, це не начитка теоріїї, по-друге просто специфіка автора, неможна навіть на диктофон записувати. Тому я вам і дав вказіввку звернутися до Шлоссера. Вам вирішувати.

58

Дякую, пане Артеме за пораду. Я відкрив для себе "Шлях у невимовне"- дуже цікава книжка, прочитав на одному диханні.

"Крик пугача" знайти не можу. Ніде її нема. Тому, викидаю в етер  S.O.S

До речі, як наші предки іменували SOS?

-Equilibrium-

59

Книг нема. Розгребли. Чекають перевидання. Але бийте на сполох, може хто скине вам в електронному вигляді.

60

Люди, то як хтось має цю книгу, то скиньте і мені її будь ласка )))

Не тікай від снайпера

61

Я мав на увазі електронний варіант.

Щодо книги "Шлях у невимовне":

текст книги висвітлює те, що цікавило мене завжди, ще з юності. Це, власне, і є мій Світ, та "...перехід на книжну мудрість..."

Я вже перечитав стільки книжок... Треба, просто,  діяти.

Діду Артіме, колись, щоб стати характерником йшли на Січ, сьогодні Січ де можна знайти, в Павутині? Але треба ж і Природу відчути- тоді мусить існувати Школа магії, вона є?

-Equilibrium-

62

SOS
Ще одна проблема:

книги Е.Шюре "Великі посвячені" в Павутині нема...може хтось має ел.версію?

Було б добре мати на сайті КНИГАРНЮ, правда ж?

-Equilibrium-

63

Дід Артім написав:

Книг нема. Розгребли. Чекають перевидання. Але бийте на сполох, може хто скине вам в електронному вигляді.

Якщо адресу буде знати..

Востаннє редагувалося Упертюх (30 Oct 2011 02:33:53)

ІМХО

64

Я цю книгу скачала в інтернеті. Вона є, краще пошукайте. Можливо, Вам ще буде цікава книга Каганця "Пшениця без куколю"

65

Ярило написав:

Дякую усім хто допоміг хоч трохи мені розібратися у цьому питанні. Так от. Культура повязана з вірою. Втративши Рідну Віру ми втратили СВОЮ КУЛЬТУРУ. Вся справа була в тому що коли щось псується то воно йде до загибелі. Так і тут: стали поклонятись багатьом божкам( замість одного ІСТИНОГО БОГА), зявились людські жертви і так далі...І на зміну цій занепавшій вірі прийшло Християнство. Так от я думаю так: треба вертатись до Рідної віри і культури, але такої як вона була спочатку( БЕЗ людських жертв, поклоніння ідолам-божкам та іншого болота). Але при цьому не відкидати і Християнство бо прихід Христа передбачали не тілько жиди, але і наші волхви. Та по моєму з усього треба брати хороше. Наприклад якщо Христос заповідав любити Бога і ближнього - любіть, сказав що приніс за нас жертву на Голгофі і на більше не треба жертви Богу приносити, значить не треба. Ну що скажете шановна громадо? І ще одне запитання мені хтось проясніть: Як співвідноситься життя вічне НА НЕБЕСАХ і РЕІНКАРНАЦІЯ?

мені подобається вважати, що наш дух через реінкарнацію стає вищим і кращим. Саме тому ми своїм теперішнім життям творимо майбутнє усього людства.

66

Реинкарнація дуже зручна вигадтка для ледачих людей.

67

SkiФ написав:

Реинкарнація дуже зручна вигадтка для ледачих людей.

Вважаєш що немає реєнкарнації і нема ніякої карми і відповідальності за дії?

Востаннє редагувалося Pravnichiy (03 Nov 2011 00:01:35)

Не тікай від снайпера

68

Яка різниця?
Помремо обачимо.
У фолклорі є посилання на перевтілення після смерті.
А ле це не правило, а скорше вийняток.

На мій погляд, таке очікування "кращих" перевтілень, як в азіатів, робить людину ледачою у теперешньому часі. А жити треба тут і зараз.

69

Ярило написав:

Дякую усім хто допоміг хоч трохи мені розібратися у цьому питанні. Так от. Культура повязана з вірою. Втративши Рідну Віру ми втратили СВОЮ КУЛЬТУРУ. Вся справа була в тому що коли щось псується то воно йде до загибелі. Так і тут: стали поклонятись багатьом божкам( замість одного ІСТИНОГО БОГА), зявились людські жертви і так далі...І на зміну цій занепавшій вірі прийшло Християнство. Так от я думаю так: треба вертатись до Рідної віри і культури, але такої як вона була спочатку( БЕЗ людських жертв, поклоніння ідолам-божкам та іншого болота). Але при цьому не відкидати і Християнство бо прихід Христа передбачали не тілько жиди, але і наші волхви. Та по моєму з усього треба брати хороше. Наприклад якщо Христос заповідав любити Бога і ближнього - любіть, сказав що приніс за нас жертву на Голгофі і на більше не треба жертви Богу приносити, значить не треба. Ну що скажете шановна громадо? І ще одне запитання мені хтось проясніть: Як співвідноситься життя вічне НА НЕБЕСАХ і РЕІНКАРНАЦІЯ?

Да це я переборщив. Бо не тре ото зразу вірити всьому шо пишуть. Насправді ніякого ідолопоклонства у словян не було. Словяни своїх богів славлять, а не моляться їм. А ідоли то інше. Ідол це ОбраЗ бога. Це як антена і роздатчик в одному. Він вбирає в себе енергію шо сходить з космосу і роздає її навколо, або направляє в певну дію. Бо магія --це сила в контурі.
Род є першобогом що породив усіх інших богів. І від богів ведеться рід наш. Тому люди -- нижчі боги. Ми усі і люди і боги та інші живі істоти -- ми Род. А Род -- ми усі. Оце якось так...

70

Доречі про книги, маю ще одну чи дві  "Політ нічного метелика" Чумаченка. 

Є дещо і в електронному виді. Звертайтесь в приват.

Востаннє редагувалося Яна (07 Nov 2011 00:10:32)

71

маю "Великие посвященные" в елктронному вигляді - не скажу про DOC чи RTF, а FB2 просто зараз у телефоні. дасте адресу - надішлю

шукаю

72

Ares написав:

Діду Артіме, колись, щоб стати характерником йшли на Січ, сьогодні Січ де можна знайти, в Павутині? Але треба ж і Природу відчути- тоді мусить існувати Школа магії, вона є?

Порвало smile Ось до якого маразму добалакалися smile Хотів би я побачити як йдуть на Січ, щоб характерником стати smile Приходить дурень на Січ, а там товариство почуло та долі повзає від сміху і пупи рве від реготу.  big_smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

73

Mamay написав:
Ares написав:

Порвало smile Ось до якого маразму добалакалися smile Хотів би я побачити як йдуть на Січ, щоб характерником стати smile Приходить дурень на Січ, а там товариство почуло та долі повзає від сміху і пупи рве від реготу.  big_smile

Це у Вас як на Мамая настрій занадто маразматичний  smile  smile  smile -сьогодні. Що спитати не можна?

-Equilibrium-

74

Ares написав:

Це у Вас як на Мамая настрій занадто маразматичний  smile  smile  smile -сьогодні. Що спитати не можна?

Настрій веселий  big_smile , коментар адекватний питанню smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)