1

Тема: Михалков: Украина и Россия скоро станут одной страной

Российский режиссер Никита Михалков считает, что в ближайшем будущем Украина и Россия объединятся в одну страну.

Об этом он заявил во время прямой линии на «Комсомольской правде».

"Я думаю, что будет одна страна. Мы одной крови, одной лени, одной нежности, упрямства..."

Подробиці: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/society/4976166/

Ще цитата:

"Так, в августе лидер российских коммунистов Геннадий Зюганов заявил, что русские – это великороссы, малороссы и белороссы, поэтому Украина, Россия и Беларусь должны объединиться..."

Австрійці, люксембуржці, німці ФРН  і німці Швейцарії - теж "дойчі". І що, вони об'єднюються в одну державу? Ні, навпаки - кожний живе окремо своїм власним розумом. Ні, все таки щось не теє в "москальско-датському королівстві" smile

2

Re: Михалков: Украина и Россия скоро станут одной страной

Валентиныч написав:

Российский режиссер Никита Михалков считает, что в ближайшем будущем Украина и Россия объединятся в одну страну.

От така от "одна нежность"  lol
http://foto.news.mail.ru/pic/52/e9/3582_source.jpg

а це потім... трофеї  lol
http://foto.news.mail.ru/pic/c1/4f/3605_source.jpg

Востаннє редагувалося Крук (16 Dec 2010 12:35:46)

3

це нагадує слова одного апача: у бледнолицего - красная кровь, у краснокожого - красная кровь, у орла - красная кровь; все мы - батья!
  Загалом як це вплине на бажання людей ї хати в Москву за довідками, дозволами, лікарняними.. В нас і так влада далеко від народу. Щодо Росіі. Я вчився вже в українській школі. Але вважаю що російська култура багата здобутками. Наприклад, золотий і срібний вік російської поезії - це щось особливе в царині світової літератури. Але, на жаль, це все винищено і як не дивно самою Росією. Сама Росія зробила сій вибір. Це вже не Росія Пушкіна і Лермонтова, а Росія Тахтамиша. І саме в цьому наша ментальна розбіжність. Взагалі вражає "рівень освіченності" росіян з приводу України. Окрім сала і шаровар мало що можуть назвати. Різноманітні форуми це довели. Хоча між собою вони говорять те саме, але в присутності "хахла" ето ніже іхнего достоінства. Таке враження що політика для них - це футбол, коли просто вболіваєш за свою команду.
  Взагалі Україна могла б  висловити свої претензії на процеси в РФ на національній ниві. Постійно чуєш - на Кавказі обстріляли козаків, зарізали лшюдину тощо. В сучасній Росії чомусь словянське населення вже не є домінуючим.
http://3rm.info/uploads/posts/2010-08/1281735185_news-efzywssrxj.jpg
Мечеть англійською Mosque (читається моск) Незнаю правда які тут лінгвістичні процеси пролягли.

Востаннє редагувалося Дід Артім (16 Dec 2010 13:32:43)

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

4

Валентиныч,

Після цього "По поводу наших отношений с Украиной… Я позволю с вами не согласиться, когда вы сейчас сказали, что если бы мы были разделены, мы не победили бы в войне. Мы все равно бы победили, потому что мы страна победителей""Это значит, что война выиграна, не хочу никого обижать, за счет индустриальных ресурсов РФ. Это исторический факт, это все в документах", - заявил Путин я думаю вам все ж таки варто переглянути своє ставлення до УПА.

Згадайте мільйони українців що служили в червоній армії, загинули за імперію.... і от вдячність та повага від імператора (попередник якого закликав їх на війну). І без них була б перемога. Їх просто використали щоб зекономити інший "ресурс"... Так хто ж тоді з українців може себе називати переможцем а хто повинен визнати себе брутально ошуканим? Хто, зрештою правий: той хто воював за незалежність свого народу і Краю чи той - що за облудну примару.

Востаннє редагувалося Крук (16 Dec 2010 16:53:24)

5

Крук, повністю з Вами згодний!

6

...По Кавказу ходят слухи о том, что в окружной столице торгуют должностями. После Манежа именно полпред должен был напомнить стране: Кавказ во всех смыслах ее часть. Он промолчал. 13 млн жителей укрепились в предположении, возникшем, как только СКФО выделили из Южного федерального: новая граница -- «молния», по которой Кавказ может быть «отстегнут» от России. «Поедем в Россию», -- давно уже говорят «за линией» о любом выезде в Ростов, Краснодар или Астрахань...

Повністю тут: http://www.facebook.com/notes/novye-mos … 7178077246

7

Я хочу запитати в Каа:

Вчора путін заявив публічно:

"Вы знаете, у нас восточное христианство - православие. И некоторые теоретики христианства говорят, что оно во многом даже ближе к исламу, чем, скажем, к католикам. Я сейчас не хочу оценивать, насколько справедливо такое утверждение, но в целом сосуществование этих основных религий осуществляется в течение многих столетий."

Він як гебешнік не захотів "оценивать" "сейчас". Але це означає що він не заперечує таке твердження.

Так от питання до православного монархіста-імперіаліста Каа:

що собою являє це "многое" чим православне християнство ближче до ісламу чим до католицизму?

8

Мне лично пофиг что говорит Товарисч Путин. У него и спросите.

9

каа написав:

Мне лично пофиг что говорит Товарисч Путин. У него и спросите.

а все ж таки, для православного християнина хто "ближчий": мусульманин чи католик? Ну так, якщо потрібно було б зробити вибір...
Чи вони рівновіддалені від православного християнина?

10

Задача выбора не понятна. Если есть сало и пить водку то католик ближе.

11

Крук написав:

а все ж таки, для православного християнина хто "ближчий": мусульманин чи католик? Ну так, якщо потрібно було б зробити вибір...

Для православного блежче за все бог.
А люди інакших вірувань то лише заблудші вівці. Нема різниці де блукає така душа, ставитися до неї треба з співчуттям.

Востаннє редагувалося SkiФ (19 Dec 2010 01:50:22)

12

каа написав:

Задача выбора не понятна.

пошук потенційного союзника на майбутнє?

13

Союзника против кого?

14

каа написав:

Союзника против кого?

"Против кого-то" - тупиковый путь.
Лучше б было бы поставить вопрос так: "Союз в борьбе за что?".
Но, это моё мнение.

Востаннє редагувалося Arias (19 Dec 2010 23:21:31)

15

ну это как вода в стакане. наполовину пустой или наполовину полный.  А в целом все зависит от ситуации и принципов человека.

16

каа написав:

ну это как вода в стакане. наполовину пустой или наполовину полный.  А в целом все зависит от ситуации и принципов человека.

Добре  smile  задам питання так: хто світоглядно ближчий православному християнину  - католик чи мусульманин?

17

Цитата з анекдоту: "Вірменське радіо на провокаційні питання відповіді не дає..."

18

монах написав:

Цитата з анекдоту: "Вірменське радіо на провокаційні питання відповіді не дає..."

А чиє радіо відповідає питанням на питання?  big_smile

19

В Росії 15 відсотків мусульман. Звичайна передвиборча агітація.

20

Xvojda написав:

В Росії 15 відсотків мусульман.

А скільки православних?
http://tapirr.livejournal.com/1753854.html (правда, це без врахування проефесбешеного бюрократичного апарата)

ІМХО

21

SkiФ написав:
Крук написав:

Для православного блежче за все бог.
А люди інакших вірувань то лише заблудші вівці. Нема різниці де блукає така душа, ставитися до неї треба з співчуттям.

Ну оскільки Каа все ще не може визначитись big_smile тоді спитаю вас: хто на вашу думку світоглядно ближчий православному християнину  - католик чи мусульманин?

22

Упертюх написав:
Xvojda написав:

В Росії 15 відсотків мусульман.

А скільки православних?
http://tapirr.livejournal.com/1753854.html (правда, це без врахування проефесбешеного бюрократичного апарата)

Дійсно - це дуже доречне і важливе питання.

ще на дану тему (з джерела вказаного Упертюхом)
http://www.religare.ru/2_46249.html 

"Россияне больше уважают православие, чем христианство  hmm

Для россиян православие и христианство совсем не синонимы. Такрй вывод можно сделать по данным социологических опросов ВЦИОМа и Института Европы РАН, которые на праздновании 5-летия газеты "Кифа" привела бакалавр богословия и кандидат социологических наук Анна (!) Алиева (!)  smile  . Она в частности сказала, что православие и христианство – "две далеко друг от друга отстоящие реальности": к православию положительно и с уважением относятся 80-90 % россиян, а к христианству – лишь 20-25 %. Отрицательно о православии высказываются не больше 1-2 %, тогда как о христианстве – от 35 до 50 %. Если православие так далеко от христианства, то к чему оно близко? Как и следовало ожидать, в сознании россиян православие близко к этническому фактору. В пределе это выглядит так: социологи спросили, можно ли некрещеного русского человека отнести к православным, и 84 % ответили утвердительно. Кроме того, православие оказалось гораздо ближе к магии, суевериям и оккультизму, чем к христианству."  big_smile

Востаннє редагувалося Крук (22 Dec 2010 19:30:35)

23

І не дивно. МПЦ створено в 43-у т. Сталіним. І склали ії вже не ті священники царської Росії, яких просто винищили, а деякі інші елементи. Бачте який геніальний Сталін... Саме тому такої ревності і нетерпимості в жодних інших церквах, які проповідують християнські цінності годі шукати. На жаль.

Востаннє редагувалося Дід Артім (22 Dec 2010 20:12:24)

24

Xvojda написав:

Бачте який геніальний Сталін...

Сталін не геній а терорист (в класичному визначенні цього терміну smile  )

Xvojda написав:

Саме тому такої ревності і нетерпимості в жодних інших церквах, які проповідують християнські цінності годі шукати. На жаль.

Ця "церква" про яку ви згадали не проповідує християнські цінності вона їх лише декларує. Результати її діяльності я згадав в своєму попередньому дописі і вони підтверджують мої слова.
Це лише одне з управлінь ФСБ під прикриттям.  Російське православне християнство завжди було і залишається кишеньковим утворенням. Воно як паразит після смерті одного господаря знаходить іншого і "служить" big_smile

25

В Москве из украинской библиотеки изъяли книги для экспертизы

http://for-ua.com/world/2010/12/23/182855.html

"Как стало известно, изъято около 50 книг. В частности, это книги о митрополите Андрее Шептицком, об ОУН-УПА, о деятельности движения «Пора», а также газеты «Нація і держава», «Шлях перемоги», «Українське слово». В этот список также попало издание «Національна безпека України» и другие."