Тема: Проект Україна
Значить пропоную нашим войовничим товаришам зробити таку річ. Війни починаються в штабах, їх планують. Принаймні я так це розумію.
Загалом за приклад хочу взяти сучасну Грузію. Слухайте який тільки молодець Саакашвілі. Помните кричали що понабирав молодих дівчат, що зажігають в Еуропі. Та нехай зажігають, нехай навіть маріхуанку покурюють, але вони там здобули оствіту і той досвід еуропейський привезли в Грузію. Та й сам Саакашвілі має непогану освіту й здається 5 мов знає. Кажуть, його фінансує захід. Фінансує. А нас що мало фінансували. Згадайте волання про амрикосів на кожному кроці. Питання в тому як тими коштами розпоряджатися. А в нас по суті реформувати країну не було кому. Нема і нині. На жаль. Тягнибок - це локальний проект. Це називається на безрибї і рак риба. Однак, хочу щоб ви оцінили тільки медичну реформу Саакашвілі. Є страхові компанії, яким населення платить внески. Люди в лікарню отак як ми не ходять. Вони йдуть до конкретного врача. Що стимулює тих добре вчитися й ставати спеціалістами. І страхові компанії розраховуються з лікарями, люди їм не платять. Добрий спеціаліст в Грузії, врач, отримує приблихзно 9 тис. євро на місяць. Поганих просто викидають заборт. Нічого такого складного нема. Оце називається цивілізовані відносини. І нині Грузію вже запросили до ЄС, хавтра вони вступлять в НАТО. А НАТО - це не тільки військовий блок - це стабілльність і впершу чергу економічна. Там отакі б вибори не пройшли б. І така судова влада..ю та все. Там в баранячий ріг би скрутили і такі санкції впаялии б. Того що ти нарушаєш не тільки інтереси підприємців чи кого, а й їхні інтереси теж. Тобто це стабільність економічна і політична. І Україна в нас не на острові знаходиться.
І тому перед тим як щось робить треба скласти певний план чи проект. Нічого що може буде зточки зору політичного маркетингу трохи неграмотно. Хтось це ще на телячий шкурі написав і он яких результатів добився. Я пропоную спочатку скласти SWOT-аналіз нашої країни. Свот-аналіз - метод в стратегічному плануванні, який олягає в поділі факторів і явищ на 4 категорії - strengths (сильні стороні), weaknesses (слабкі сторони), opportunities (можливості) и threats (загрози).