Re: Свята та святкування
Недавно мені знайомий підкинув таку ідею: От якщо свята це дні сили, то пятниця 13-го числа це день коли на Землю сходе велика кількість негативної енергії. Що скажете на це панове?
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Недавно мені знайомий підкинув таку ідею: От якщо свята це дні сили, то пятниця 13-го числа це день коли на Землю сходе велика кількість негативної енергії. Що скажете на це панове?
в травні 2011 перевіру
А як саме це можна перевырити подылись знанням будьласка. ![]()
Шо скажу?
- ересь, бред и мракобесие (с)
Сам ти Аріасе єретик.
Коли хоч допомогти розібратися - поможи, а подібними репліками тему не паскудь.
Та, було б що паскудити.
Не зважай.
З.І. Ось стаття про твою "улюблену" п'ятницю. Може стане в нагоді.
http://sd.org.ua/news.php?id=12240
З.З.І. Коли б ще хтось про суботу написав. А шо - "отходняк" послє пятниці. ![]()
Востаннє редагувалося Arias (27 Jan 2011 22:54:58)
Серед давніх обрядів святкування є обряд водити танок навколо вогнища або кумира. Це обряд отримання сили. Вогнище(кумир) - центр кола. В нього сходить сила, а потім розходиться на края(людей в танку). Після цього - стрибання через вогнище. Це вогняне очищення - вогонь розбиває всякі інорідні енергоструктури(підселиння, паразитів). І тому помоєму це тре шоб отримана сила не структурувалась в якесь підселення, а додалась до власної людської енергоструктури(енергетичного тіла).
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися