Re: Аналог звычая
те як ви боритесь за Україну, ви її позорите. Але якщо такі розумні може розкажите нам як козаки брали на абордаж турецькі галери? Конкретно по темі. А повчати після будете.
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Козаччина, побут, устрій, політична складова » Аналог звычая
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
те як ви боритесь за Україну, ви її позорите. Але якщо такі розумні може розкажите нам як козаки брали на абордаж турецькі галери? Конкретно по темі. А повчати після будете.
Монах можешь закрывать тему. Я не зигмун фрейд. Мне сэксуальные фантазии форумчан не интересны. Тема себя исчерпала не успев начаться. Я Может на блоге напишу, если будет время и желание.
Крук. Вас красили? Ой, наверно звезду давида рисовали,
вам так близка по духу их идеалогия. Это типа я шучу. Не обижайтесь. Мы ж любим пошутить.
Бай! Бай!
Монах можешь закрывать тему.
І в Смітничок було б не погано...
Перепрошую у Вячеслава та інших учасників за певні "вольності" з моєї сторони при обговоренні данної теми. Хочу підкреслити, жодним чином вони не мали особистого спрямування. Направленість теми зачепила мене (і сподіваюсь не тільки мене) за живе...
Востаннє редагувалося Крук (29 Oct 2010 09:25:26)
Але якщо такі розумні може розкажите нам як козаки брали на абордаж турецькі галери?
Це було б прекрасною новою темою (як на мене).
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися