1

Тема: Про рай на Землі

....І на оновленій землі
Врага не буде супостата
А буде син і буде мати
І будуть люде на землі!
smile

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

2

Re: Про рай на Землі

Xvojda написав:

....І на оновленій землі
Врага не буде супостата
А буде син і буде мати
І будуть люде на землі!
smile

Це про рай?

3

Який ми збудуєм. Чесно я вірю в рай на Землі, хоча тільки як можливість а змушувать нікого небуду

4

А я - ні. Хіба що в такий рай, як ото кажуть "з милим - рай і в халупі". тобто персональний такий. маленький, відокремлений від решти людства.

5

Xvojda написав:

Який ми збудуєм. Чесно я вірю в рай на Землі, хоча тільки як можливість а змушувать нікого небуду

Колись у мене спитали (років так 7 тому), яка моя мрія.. Я відповіла: рай на землі. Запитальні погляди і доводи, що це не можливо...

6

Класно! Не певний того, що я в свої 7 мав у голові концепцію раю. Здається, я навіть не знав, що то таке.

7

rawstick написав:

Класно! Не певний того, що я в свої 7 мав у голові концепцію раю. Здається, я навіть не знав, що то таке.

Не в 7, а в 15, бо 7 років тому...

8

рай це як тільки подумав і воно зараз же й виникло перед тобою. Не думаю шо всі хочуть раю на землі. До речі ознака народної мудрості в тому шо вона дозволяє неоднозначне трактування. Для прикладу: робота дурного любить - спочатку діло, потім відпочинок і т. д. Можна продовжувати і те ж з народними казками.

9

katrulyska написав:

Не в 7, а в 15, бо 7 років тому...

Хмм ... наче й читав, а наче й не дочитав. smile Дякую. smile
*складає подумки 7 та 15*

Xvojda написав:

рай це як тільки подумав і воно зараз же й виникло перед тобою. Не думаю шо всі хочуть раю на землі.

Ну, це тоді виходить, що хто які фільми дивився. smile Є голівудьске подання раю. Є Сведенборгівське. Є багато чого. У кожної людини виникає в уяві своє уявлення. Я поняття раю взяв з біблії. Але поняття про рай ще не маю, бо не був там. Тому нічого конкретного не уявляється. smile

Востаннє редагувалося rawstick (11 Mar 2008 18:21:59)

10

rawstick написав:

Є голівудьске подання раю

Ага, голівудо-американські фільмі впливають і формують нашу свідомість, це сумно...
Є і достойні фільми, але це рідкість.. От наразі навіть нічого і не пригадаю..

11

в раю нема на жаль розвитку. От Будда звідти. Шо мільярди, шо одна мить. Можна в пекло попасти, але це нічого. Пекло nt; можливе для людини. Головне - питання свідомості, тобто не суть шо ти бачиш - райські луки чи пекельні казани. Головне - розкриття внутрішнього світу через знаковість, а тоді можливе розширення свідомості. У будь-якій справі все починається з першого кроку і цей крок повинен бути зроблений вірно. Тоді вссе йде легко й невимушено, ніби так і треба. Навіть дивишся й не розумієш - тобі так легко дається, а всі мучаються. В характерництві цей перший крок називався - " знайди самого себе і свій шлях у житті". Ясна річ, шо для молодих особливо людей, які ще не мають досвіду життя це самостійно зробити вкрай важко. Тому тут й потрібен вчитель, але не більше. Далі, коли людина вже входила в широкий світ інші вчителі вели її у життї. Цим українська езотерична традиція і відмінна від багатьох інших. Якшо ж перший крок буде зроблено не вірно - все йде шкереберть. Часто разом і з життям... тому треба бачити свій розмір. Тільки ми вже відходимо від теми

12

Xvojda написав:

треба бачити свій розмір

Це як ідеш по магазину в пошуку якоїсь деталі одягу.. Дивишся і те не те і те не те... Вибираєш, міряєш.. знову шось не так..
А потім так глянув на якусь річ і без мірки знаєш, шо вона твоя:-)
Жіночий приклад... та головне суть))

13

оце воно і є ! жіноче не жіноче, головне діло кажете. А цим до речі не кожен похвалитись може. Особливо ті, хто випить не дурні. Пане Козаче підтримуйте розмову шоб втемі бути smile

14

та дивчина характерник ее надо остерегатся. Видно в роду кто то был, но там есть сила. Вам практикой надо занятся и не боевой, не косяком дверным, а то что Хвойда говорит. Этой практикой. Например, встать и открыть вырно двери у Чумаченко было пройти отбор в команду. Это говорю я вам праду - сам вставал и открывал. У вас есть способности, но их надо развивать

Каюсь, грешен, изменился.  БАТЬКО ЖИВ
Не плюй в бомжа-отплюнется = Редукция ничто-холистика все!!!

15

треба за нею поспостерігати, можливо ти й правий

16

Пане Хвойда поясніть мені, що таке розкриття внутрішнього світу через знаковість з метою можливого розширення свідомості. Це щось нове для мене, хоча можливо цікаве та знадобиться в подальшому житті.

17

Знадобиться. Спочатку перечитайте мої  дописи. Якшо просто, то дивіться кожна людина має відбиток індивідуальності, яка спочатку запечатується у ДНК в момент народження через перерозподіл зірок на небі. Далі виховання, кризи становлення в житті і нарешті самостійне життя. Це призводе до того,  що в 33 роки ми маємо вже повністю сформований характер - сильний, слабкий, - не суть, головне шо сформований. Це говорить про те шо змінить його вже не так просто, як би це було у 20. Життя, в якому ми маємо радість жити, формує наші принципи, переконання й т. д. Нашу самість ми отримали при народженні. Оце усе дає нам весь той багаж, як інструментарій пристосування в житті, спосіб життя. На це треба просто глянути під певним кутом. Але ж у цьому всьому багажі набутого, як говорять зараз образно-понятійному апараті, який крім всього іншого, є мертвим каркасом ментального простору, - ми з вами не оригінальні. ОПА - як каркас є мертвим, тому що суть минуле, яке вже щонайменше мить назад, як минуло. Світ змінився (він же має відтворюватися якось) і речі вже відбуваються не так й події інші і т. д. Тому ми всі й мажем, не попадаєм в десятку. Характерники говорили: "В житті треба бути". Тобто, якшо, умовно кажучи, ти хочеш стати художником, - тобі треба йти вчитись малювати, а не шукати собі дуба, під яким сісти й чекать, що зараз з неба спустяться янголи і тебе навчать. Під отим ОПА, знаходиться наша самість, яку ми отримали, як я вже говорив, в момент народження і яка є нашим зоряним походженням. Самість є абсолютно індивідуальна й тому ми весь час замаємось конформізмом. щоб не дай бого хтось її побачить. Вона дуже тендітна. Вона, як квітка, яку можна легко зламати. Тому людина її повсякчас виховує. Іцей процес у часі називається вихованням, а не воспитанием. Ми ховаємо себе від сторонніх впливів, будуємо хатку де можна заховаться, але таким чином все більше відтворюємо свій ОПА. Це говорить про те, шо ми не знаємо законів і самих сил світу в якому живемо. Так люди відійшли від природи. Тобто в основі сучасного НТР лежить ні що інше як страх. Сонце - радіація, зима - холодно й т. д. Так от щоб пробить отой ОПА і добраться до нашої самості не боючись нічого, всі цівілізації світу використовували знаковість, за допомогою якої людина розкривала свій внутрішній світ, а не розширяла свідомість, як це у New Age (візміть руками свою свідомість і розширте її),- поки руки держуть поки й розширена. Але ти ж не будиш так весь час тримать, як той дурний. Людина в цьому стані просто ставить знак і той знак вже утримує настрій й не се відповідну енергетичну нагрузку, а не сама вже людина. Так це було в трипільців. Розкриваючи свій внутрішній світ людина ловила силу як потік і слідувала далі  у ньому й тим самим отримувала силу цього потоку. Наприклад. волхви дощу, вітру, води й т. д. Дивно в стародавні часи не було депресій. Також розкриття несло реалізаціюв житті, при чому справжню, людина знала чим їй треба в житті займаться. Ну й т . д.
   Знаковість має все - мова. одяг. архітектура, хода, просто нахил голови. Характерники все це знали й використовували. На цьому рівні вирішується наболілі питання мови й взагалі ншого життя і нашої долі.
   Для експерименту - станьте й скажіть гортанно: "Реве та стогне Дніпр широкий", апотім, - "О ты Русь моя, родина славная...". Це ы э знаковысть. Я дуже люблю росыйську мову, выльно володю нею, читаю російську класику й дуже люблю поезію. Вона неперевершана. Але зараз я не про те. Отут ми з вами й мажемо. Як ви мабуть відчули український варіант несе відповідну енергитичне навантаження. Дещо розкривається й людина отримує силу всієї землі якшо говорить українською. Вона фактично набуває егрегорний статус, який її починає захищать. Тобто питання мови значно глибше, ніж здається нинішнім дослідникам і прямопропорційне тому світу в якому ми живемо.

Востаннє редагувалося Дід Артім (13 Mar 2008 01:41:07)

18

Xvojda написав:

в 33 роки ми маємо вже повністю сформований характер

В 33 роки помер і воскресився Ісус Христос...
Олександр Македонський, полководець, який жив у IV ст, прожив 33 роки...
Голові ВР А.Яценюку зараз 33 роки..

19

дай йому бого здоровя smile

20

Я думаю, що Яценюк із Ісусом та Македонським різняться:) Ой катрулиска, катрулиска на що натякає...

Хвойдо, як розкрити свій внутрішній світ та правильно визначити знак?

21

хм -хи-хи, саме цим і займаємось. Узагальнено скажу так - треба бачити. Робити те шо виходить і вам приносить насолоду. Але це нічого не пояснює. Треба прцювати. Це якшо так сказать спосіб життя. Головне - як людина йде до цього.  Спробуйте до себе говорити не "я", а "він". Майте свою позицію, слухайте себе, можливо з усіх людей на Землі саме ви знаєте правду. Навчіться знаходити той стан, коли ви не хибуєте й керуйтеся ним. Це знаєте як полювання. Знак я вам не підскажу - бо це тільки ваш знак. Ніяка уніфікація тут не проходить. Ми всі тут на землі абсолютно різні люди. І насправді між нами не так вже й багато спільного, окрім отого національного, яке й дозволяє вибираться з цього всього багна, яка і є знаковість, яку знайшов народ, як виживання, в той момент, коли життя не просто перетирало в порох. Тут знаєте всяка дурість спадає як полуда з очей і людина знала чим треба займаться. Часто це був якийсь кризовий стан чи трагедія шо вводили людину в цей стан. Памятаєте, як колись хто вмирає з рідних - вся рідня збирається, забуває про чвари на якийсь час. І здається: ну як я міг бути таким дурним. Це і є правда - дурень. Або людина, яку мають ось-ось стратити. В цей страшний момент, людина просто не могла займатися ілюзією. Провда життя в її жорстокому прояві. Тому не треба вірить, коли говорять: світ - це мрія; чи світ - це казка. Це знову ж вибіркова правда. Тобто є правда селянина, правда феодала чи священника і їхні шляхи не перетинаються. Іваша правда nt; вибыркова й моя. Це просто розуміти треба й мати силу жити своєю. Не зраджувать самого себе. Знову ж таки глянте на Мамаєву тантру. Шо ви бачите? Скільки людей скільки й думок. Вцьому геніальність. Вона вбирає в себе протилежне й дозволяє знаходити той шлях. якого не має, але який завжди поряд з нами. Відійдіть в сторону від себе, подивіться на себе, на своє життя і ви побачите ваш знак. Якшо ви не зробите це зараз - життя зробе це за вас. А коли вже знайдете своє - ідіть не спиняйтесь і нічого не бійтесь - весь світ вам буде допомагать. В цьому сила правди

http://shosta-kultura.org.ua/main.php?p … nsultid=51 - тут далі, дивіться на дату - вам як по заказу smile

Востаннє редагувалося Дід Артім (14 Mar 2008 02:43:23)

22

Козак написав:

Ой катрулиска, катрулиска на що натякає...

Та я ні на що не натякаю, просто факт...

23

Козаку

Есть раздел практики.

24

Згоден Катрулиска в тому, що Яценюку виповнилось 33 роки. Це є факт.

25

Хвойдо, мені стаття про шосту культуру сподобалась.
Ви мені допомогли із визначенням мого знака. А помогли тим, коли написали щоб я звернув увагу на дату. (Звідки ви знали!!!???)
Там було число яке мене супроводжує по життю. ЦЕ МОЯ ПРАВДА ДОЛІ.
Я спочатку боявся цього числа а тепер звик і в той момент, коли його знову зустрічаю, відчуваю те відчуття про яке ви описали вище.