важко сказати, перевір по лінії "не вчи того, хто ще не знає", не бери на себе чуже... не донесеш. Треба робити тільки те, на що настав відповідний час. Так входиш в потік. Сам до речі такий, терези за знаком. Все одно з-поміж всіх можливих доріг треба йти однією, тією яка йде по долі, інакше життя перетре в порох. От у тому й складність
І не знаючи якою дорогою, депресняк, картання і т. д.
Ти заслужив, сайт ти зробив у ключовій формі вірно, інакше чесно кажучи мене особисто тут би не було. Просто продовжуй, не треба шукати чогось високого. Все шо потрібно є в житті. До речі проблема багатьох: сходить в інститут чи вийти по хліб. Треба просто робити те, час чого настав. Але робити вірно, себто узгоджено саме з тим життям у якому живеш.
Є така байка про Буду: іде Будда по дорозі, бачить під деревом сидить людина. Підходить і питає: "Шо ти робиш?", той у відповідь солодко - "Медитую".
- Навіщо? = питає Будда.
- Як навіщо, щоб стати просвітленим,- відповідає той що сидить.
- Ахіба можна стати просвітленим в медитації.., = мовив Будда, плюнув, може навіть вилаявся й пішов своїм шляхом
Тобто йдеться про те, як можна вирішити проблеми життя, якшо ти вньому не живеш, а сидиш під дубом.
Авсе просто = весна сіять, осінь - збирать врожай. От знаючи тільки це можна цілий пакет питань покласти на плечі самого життя, а собі тихенько слідувати не особливо переймаючись. Бо все шо ми можемо змінити - це зміна силою потока і не більше. Такшо куди воно все котиться ніхто не знає. А якшо каже шо знає - бреше. Тому є ті, хто слоідує чорним шляхом, а є й ті хто білим. Такий мабуть закон. Тому просити нам помилування не вийде, не пожаліють... Бачте козаки, яке життя було - сунуло сюди зі всіх боків, а образ козака - світлий і усміхнений. Вони своє, а ми своє. Вибір. Питання в тому який люди вибір зроблять. Мені так здається шо можливість вибору і є тією неалежністю. Бо на первиному рівні буття - все діє по правилу "ефекта бабочки", тому якшо хтось говорить в світі про Україну, це автоматично впливає. Але на більш вищому рівні буття, коли на обєкт чиниться декілька сил (щонайменше), то обєкт в силу свєї характерності може діяти відповідно реактивно або проактивно. Тобто, тут вже і живе вибір як не залежність чи воля за яку проливали кров наші діди-прадіди. На нас велика відповідльність. Дозволю собі паралель із сходом - первинний рівень буття символізує червоний колір чакри Муладхари, сфера вибору - помаранчевий Свадхістани. Тому Помаранчева революція для нас всіх має грандіозне значення і зовсім навіть не в політичній площині. Хтось вибрав шлях другої уваги, переходу, хтось вирішив залишиться. От і все. Можливо перемога помаранчевих сил говорить про наше космічне майбутнє. Тому й важко їм порозумітися: шо для одних добре, для інших погано. Я думаю шо по тим подіям які відбуваються в Україні можна говорити про те шо відбувається на всій Землі і вполітичній площині, і в духовній. Так шо сайт дуже вчасно. Ми на вірному шляху, головне не втекти в самий відповідальний момент 
Востаннє редагувалося Дід Артім (09 Mar 2008 03:59:17)
Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу