Re: Поширене сприйняття світу. Характерницькі практики
Дякую Хвойдо ![]()
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Історія, легенди, згадки про характерників » Поширене сприйняття світу. Характерницькі практики
Сторінки Попередня 1 2 3 4 Наступна
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Дякую Хвойдо ![]()
Будь-ласка. До речі без всякої злості до Росії. Чи не краще мати декілька ефективних націоналістичних країн в центральній Азії ніж однієї неефективної. Це до речі Сша не вигідно. Але знимить напругу в регіоні.
Востаннє редагувалося Дід Артім (27 Jan 2011 19:03:39)
ніхто, не "марнуйте" час і душа сама "заговорить".
такое відчуття що це форум філософів и істориків?
я гадав тут характерники - воїни?
Так хтось тут щось може? Ну всі ж дивилися "Битву екстрасенсів" по СТБ - люди показали, що можуть...
чи то тут так маячння теоретиків?
ЗІ:дуже здивувало - що характерником можна стати за 600 грн...
А що хорт у душі з являється за "6 днів, 2-3 години"?
Я дивився х фактор. Радий за Ірину Борисюк.
Крук написав:ніхто, не "марнуйте" час і душа сама "заговорить".
Так хтось тут щось може? Ну всі ж дивилися "Битву екстрасенсів" по СТБ - люди показали, що можуть...
(пошепки): тихо! _вони_ шифруються..
(вголос): Так, взагалі, тут - самісінькі ботани. 
Востаннє редагувалося Arias (27 Jan 2011 23:18:17)
Алекскілере, а як взагалі ви відноситесь до бойових мистецтв і активного способу життя?
Алекскілере, а як взагалі ви відноситесь до бойових мистецтв і активного способу життя?
Чтобы вступить в рукопашный бой боец спецназа должен:
1) Потерять на поле боя автомат, пистолет, нож, поясной ремень, лопатку, бронежилет, каску.
2) Найти ровную площадку на которой не валяется ни одного камня или палки.
3) Найти на ней такого же распиздяя.
И только после этого, вступить с ним в рукопашную схватку.
я обучен избегать прямого контакта и действовать немножко другими методами, о чем кстати должно свидетельствовать вторая часть ника...
Образ жизни веду активный...
ЗЫ но если нада кому морду набить с радостью помогу...
Просто бойове мистецтво і характерник це трішки різні речі як на мене... я думаю добре битися на Січі мали вміти всі без виключення та не всі ж були характерниками... Тому і питав - чи може хто час зупиняти? та душу читати ?
В. Гузій: Осягнувши духовні знання, вони вникали в характери козаків (звідси й назва – характерники) і передавали їм вчення настільки, наскільки кожному потрібно.
Чудово. Ви могли б організувати семінар зі Спасу?
Чудово. Ви могли б організувати семінар зі Спасу?
да? і чому вчить? а навіщо? більшість тих хто займається бойовими мистецтвами роблять це щоб відчувати себе сильними та свою перевагу над іншими? а "спас" це взагалі відчуття себе майже богом...
задумайтесь - ви бажаєте стати богом? а зможете тягнути потім цю ношу? коли ви знаєте коли помруть ваші близькі? чи коли вас скалічить хвороба? чи коли ви полетите в кювет на машині? чи кулю отримаєте? а ще весело коли нічого не відчуваєш - ні болю, ні страху, ні страждань, ні радості, ні щастя - взагалі нічого і ніколи... веселіше за це тільки відчувати душу інших людей - їх боль, страждання, відчуття, помисли...
Є гарна книжка "Трудно быть Богом" А. и Б. Стругацкие))) Бажаєте вершити долі людей?
Тому я і питаю чи хтось тут знає, що воно таке?
Востаннє редагувалося alexkiller (28 Jan 2011 00:39:04)
Тоді пошукайте це деінде. Маю на увазі гопки-спас. Якшо я шось і розумию в душах, це вам потрібно більше. Знадобиться, особливо при поножовщині.
що стосується вашого питання, то кожна людина приходе до цього своїм шляхом. Ви спортсмен. І потім коли в людини вже є дорога, можна розповідати далі.
Востаннє редагувалося Дід Артім (28 Jan 2011 11:28:38)
Какой банальный Дядя. С ником 12 летнего.
Крук написав:ніхто, не "марнуйте" час і душа сама "заговорить".
Воинов!? Сейчас нету войны явной, никто не приходит и не грабит,ни режет и не насилует.
Война которая идёт сейчас намного страшней. Это война духовная, Иностранцы приходят и делают так что мы сами отдаём им свои деньги считая это благом, украинки сами ложатся под каждую инакоговорящую тварь, а дети мечтаю вырасти и уехать как можно дальше из собственной страны, пусть и будут там дерьмо убирать и улицы мести. Лишь бы за границей.
И с этой позиции здесь собрались действительно воины. Можно сказать идеологические партизаны, которые работают на благо своей земли. Разными способами.
Возвращая народное самосознание. И прививая любовь к собственной стране.
Очень приятно что есть ещё люди которые верят в сказку. Не буду рассказывать вам, как и сколько стоят эти битвы. Нельзя говорить людям что Деда Мороза не существует
Поверьте тут есть люди со способностями, но никто не станет это выпячивать, и делать из себя клоуна.
Востаннє редагувалося SkiФ (28 Jan 2011 13:09:30)
Скіф збирає людей на семінар уже десь два місяці. Всім подавай магію. Але треба вміти бачити а вірніше кожен рух і вчинок перетворювати на магію. Для цього у вас є своя голова на плечах. Так чи інакше але ці речі проявляються тільки в житті і окремо від життя не існують.Характерники - це приклад цього. Через війну вони досягли неба. Характерницькек правило " в житті треба бути". Двічі в одну воду не увідеш. Не вчи того хто ще незнає. Ви повинні розуміти ці принципи. Бо саме характерництво й говорить про те що не будете Сірком. Якщови будете Сірком ви не будете вписуватися в сьогоднішні повороти дня. Тобто тут це все зумовлено.
Погоджусь з Хвойдою - всім подавай магію. І щоб при цьому нічого не робити. Щоб одним клацанням мишки убивати усіх ворогів одним махом.
Скіф збирає людей на семінар уже десь два місяці.
В декабре у нас был семинар Черникова Виктора Михайловича.
А вот собрать людей на рукопашку и правда трудно.
Но я вообще не об этом, важно то что народ начинает интересоваться своей культурой, и своим наследием.
Узнавать что есть такой Спас, и учится можно не только у Азиатов.
Какой банальный Дядя. С ником 12 летнего.
И с этой позиции здесь собрались действительно воины. Можно сказать идеологические партизаны, которые работают на благо своей земли. Разными способами.
Возвращая народное самосознание. И прививая любовь к собственной стране.
О це діло ... сказали б сразу - теоретики ...
я ж не питав про бойове мистецтво "Спас" ...
Часи бойових мистецтв відійшли у минуле... нова зброя нові технології...
ЗІ ... Дід Мороз є...
ЗЗІ взагалі характерництво повна банальщина - починаєш розуміти як все просто у цьому світі
alexkiller Ну да, если просвет.робота. и распространение информации о Спасе, и славянских боевых искусствах это голая теория, и ни хр...на не делание, то Да теоретики.
А вообще" Критикуешь - предлагай, Предлагаешь- действуй."
У вас есть предложения? Ну кроме как снятся в телешоу ?
alexkiller Ну да, если просвет.робота. и распространение информации о Спасе, и славянских боевых искусствах это голая теория, и ни хр...на не делание, то Да теоретики.
А вообще" Критикуешь - предлагай, Предлагаешь- действуй."
У вас есть предложения? Ну кроме как снятся в телешоу ?
для меня это теория... еще раз повторяю - боевое искуство меня не интересует. меня интересует та сторона которая за рамками понимания обыкновенных людей...
я не критикую я спрашиваю...
Повторюсь... Мечтаете стать богом? я не смогу вас этому научить...
Потому предлагать Вам что либо не могу ...
Кем станет сын льва когда вырастет? А сын осла?
Человек сын божий, кем он станет когда вырастет?
Так что тут не имеет разницы хотим мы или нет....
По поводу тягости знания, Я знал когда умрёт мой отец, и некоторые мои родственники, знаю как сам умру.
Даже месяц и какая тогда будет погода, меня это не пугает и не радует.
Згоден. Нема там ніякої тягості, як на мене.
Хоча й міг би, але в таке, навіть, не заглиблююся. Що від того змінюється? - все одно всі будемо там.
Ну, хіба що, було трохи незвично, коли траплялося, що нічого не відчував, коли, за логікою, мав би відчувати.
І думка - шоя я таке? о_О )))
Буднично всё как-то. Но, зато, сколько пафоса некоторіе на єту тему напустили.. ппц.
Я ж могу Вам только удачи пожелать)))) То что я хотел узнать то я и узнал...
а пафос и все остальное... звыняйте, так проще было вас растормошить))))
меня интересует та сторона которая за рамками понимания обыкновенных людей...
любіть і дбайте про "звичайних" людей - багато з них цього не зрозуміють... ![]()
звыняйте, так проще было вас растормошить))))
"звичайна людина" яку ми так тут всі любимо... ![]()
Востаннє редагувалося Крук (28 Jan 2011 18:37:29)
Да, бува вмре хтось, а тобі весело робиться. Приходиться очі ховать. ![]()
бесконтакта К Александру Леонидовичу Лаврову только он вас пошлет и правильно сделает,потому что как говорит в таких случаях Алексей Алексеевич ВАМ ЕЩЕ РАНО МНОГИМ
Сначала надо научиться работать и нельзя бесконтакт вырывать из системы и воспринимать как что то отдельное и и запредельное....Один из основополагающих принципов системы звучит так ГЛАВНАЯ РАБОТА ПРОИСХОДИТ ВНУТРИ ЧЕЛОВЕКА...Развивайтесь тренируйтесь и бесконтакт придет сам...Нельзя овладеть безконтактом по фильмам "Резинового специалиста рукопашного боя" не зная основ и не умея работать...Вы физику то школьный курс помните?
Ну тогда знаете что такое электромагнитное ( и не только) поле откуда оно берется ,как механическая энергия превращается в электрическую энергию и как электрический ток возникший в процессе самоиндукции это поле и образует.... И заметьте, джентельмены, никаких сказок,только научное объяснение причем на базе всего лишь 10 классов,нужно только не полениться и вспомнить-чему учили Кому мало средней школы поднимите учебники по дисциплинам для горных инженеров геофизиковГравиразведка Магниторазведка,Электроразведка Сейсморазведка и другие.... В начале этих учебников рассказываеся про поля которые наш земной шарик образует... Можно вообще Теорию поля поднять(но это сложно для чела не знакомого с математикой и физикой)
ЗНАЯ свойства гравитационного электрического магнитного полей и сейсмические свойства "тела" Земли, можно научится управлять этими полями-это в принципе несложно но надо ОЧЕНЬ ПОРАБОТАТЬ НАД СОБОЙ.... venceremos
http://www.kadochnikov-forum.info/viewt ;start=160
Шановний Алекскіллере, оце правильно робите що добиваєтесь практик, але от що: практики це не ціль, це засіб. Ціль до якої людина іде (повинна йти) в цьому житті це духовний розвиток і вдосконалення. А доречі що саме вам треба? Пишіть мені в ПП, можн чимось допоможу...
Забавно ре инкарнация Байды тут уже была, всех на дуэль звала.
Теперь Сирко, кто следующий?![]()
![]()
насправді - це все трішки сумно
але з іншого боку кожен новий учасник форуму "кличе" характерну сотню до відродження...