26

Re: Заповільнення часу або один із секретів характерників

Xvojda (Сьогодні 11:47:22) написав:

Приїхав до дому і навіть передачу про характерників не захотів дивиться.

Тааа ... Прогребло вас доборе. А де це передачі про характерників йдуть?

shlosser (Вчора 12:54:18) написав:

А что за напряг случился за час, максимум, до этого, или чем и у кого занимался?

Та то ше в школі було. Тому напрягів неначе ніяких не було, а як і були - не пам"ятаю. Нічим і ні в кого не займався. Задля того, щоби то сталося - нічого не робив. Напряг був потім, коли зрозумів, що те, що сталося - воно не мало так статися. smile

27

Bohdan написав:

Цікаво.. В мене колись було щось схоже.. але до вильотів діло не доходило.. мабуть твоє астральне "я" якимсь чином відокремилося від тіла чи шо..

Ні, до вильотів і в мене Слава Богу не дійшло... Я думаю, що можна підбити певний висновок, судячи з того, що майже кожен у своєму житті мав такі "клопоти", - керування часом людиною. уповільнення і навпаки, можливе тим паче для характерників. Ті взагалі видно були майстри в цьому smile

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

28

Ми можемо лише припускати

29

Я думаю, що не все так просто з тією технікою, бо тільки думка про річку нічого не дає. У кожної людини коли небудь буває такий стан, причому випадково. У 16 років я зайшла у зовсім нову будівлю з високою стелею та великими вікнами (Куринівка). Усі пішли і я стояла сама. Звернула увагу на акустику.Там був дивний акустичний ефект тиші, якась нота постійно звучала. А потім я відчула дивний стан. Я була точно у центрі приміщення квадратної форми. Потім в цьому стані я зрозуміла, що час став, його не існує, я подивилася у вікно, побачила будівлі, і зразу зрозуміла, ким я буду, чим буду займатися у житті, зрозуміла що я не там, де мені потрібно бути, зовсім не в тій сфері. Пройшли роки, я стала саме тою ким було потрібно стати, при чому все зовсім випадково. Я так розумію, що є такий вимір, де немає минулого і майбутнього, вся інформація поряд. Чи можна цим управляти - не знаю, але хотілося б спробувати.

...і нічого зайвого...

30

ну то ви справжній характерник

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

31

Мова в темі починалася з уповільнення часу. Але ніхто нічого толком не сказав. Все зійшло на пусту балаканину.
По темі - є техніки, котрі дозволяють уповільнювати суб"єктивний час. Про це я ніби-то говорив уже в одній з тем. Але техніки ці тибетські (ті, які я знаю). Цікаво, чи хтось чув про подібні речі в українській традиції? Мається на увазі не легендарна ловля руками куль.

32

Вхождение в состояние СПАСа.Кто хоть однажды находился в стрессовом состоянии,запомнил следующие ощущения-потемнение в глазах,затем все начинает видется как сквозь толстое стекло"Кришталева стіна" звуки слышаться глухо и не всегда понятно,движения людей замедлены.Сознательное вхождение в СПАС характерником-это вхождение в предстрессовое состояние(в глазах при этом не темнеет) с дальнейшим углублением в стресс с целью решения задач,которые обычными методами не имеют решения. Вот это и есть замедление времени.Человек двигается и мыслит на несколько порядков быстрее окружающих,как-бы проподает для всех окружающих.Легенда о ловле руками пуль имеет под собой реальную основу:скорсть пули и скорость человека на короткий миг сравниваются.В восточных практиках-это состояние называется ТУРИЙ,состояние измененного сознания

33

ну не знаю чи варто пов"язувати термін Турійя лише зі східними традиціями... так як має певне відображення і в наших українських топонімах... наприклад у нас на Волині є річка Турія (символічно трохи у даному контексті)... а також містечко Турійськ (через яке ця річка протікає..)... і село Турія... хоча офіційно виводять назву від турів - які колись тут водились, але хто його знає... можливо назва має певне відношення і до даного терміну турійя - як уповільнення часу... багато волхвів жило і у наших поліських лісах...:)) є село Турія і на Кіровоградщині....  http://uk.wikipedia.org/wiki/Турія

34

Не знаю турій не турій,але повстання іхетуаней довело ,що той хто лове кулі,з голими руками(да навіть і не з голими-візьміть хоча б Чапаєва), програ тому хто ці кулі вистрілює...Це все не для мас і не для постійного використання,а для поодиноких випадків...

35

Щодо Шлоссерової практики з плотом. Як завжди спробував. найкраще вийшло в маршрутці, до речі, добре підсилило відчуття руху. При при пришвидшенні заколотилося серце, відбувся "підрив". При сповільненні - цілковите заспокоєння, відчуття, ніби час пливе крізь тебе, та не чіпає.
Щодо Іванниного досвіду - колись в дитинстві траплялося таке, що в безлюдних приміщеннях час дійсно зупинявся, чи то втрачалося його відчуття? До речі, чимось нагадало строки з повісті Саймака, де дзига використовувалася для переміщення між світами.

36

Эту практику описал Козак заставный, если я правильно помню.

37

shlosser написав:

Эту практику описал Козак заставный, если я правильно помню.

Мається на увазі це - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=12
з "Крику Пугача" ?

Цікаво , а є якийсь зв`язок між "Білим Плесом" і "Бєловодьєм" , і чи ростуть в північних широтах дуби ?

ІМХО

38

Все одно, вдячен тим, хто це описав. Щодо Шлоссера, то вже звик що він надає прості та дієві практики.
Чим північніше, тим рідше ростуть. Дуб - дерево середніх широт та листяних лісів, тоді як в Росії (певне за неї цікавились?) переважно хвойні
"Білим Плесом" і "Бєловодьєм"   -  не певен, що є , але на російську саме так би й переклав. Крім того, доста написано, що у фольклорі (як це слово буде українською?) тієї місцевості дуже багато згадок про Київську Русь

Ось ще.

Распространение
Естественно растет только в европейской части; на севере граница проходит по линии Ленинград-Киров, далее на восток до Урала, откуда, не переходя Урал, поворачивает на юг в направлении Оренбург-Саратов-Волгоград, далее поворачивает на запад в направлении Новочеркасск-устье р. Днепра. В юго-восточных сухих степях дуб черешчатый отсутствует и снова появляется в предгорьях Северного Крыма и Северного Кавказа. В лесных культурах часто встречается в европейской части, в полезащитных лесных полосах и зеленых насаждениях. Культивируют его на юге Западной Сибири и в Средней Азии.

Звідсіля http://www.baykal.com.ua/baykal/site_pa … on/dub.htm