Тема: Кохання Характерника
Чи було у характерників просте чоловіче кохання? Чи кохали вони ту єдину, а чи віддавались своїй Вічній Битві?
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Характерник - форум про козацькі таємниці » Історія, легенди, згадки про характерників » Кохання Характерника
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Чи було у характерників просте чоловіче кохання? Чи кохали вони ту єдину, а чи віддавались своїй Вічній Битві?
ти таке питаєш ніби то тут розписані історичні архіви характерників.. тут толком ніхто не знає визначення цьому феномену взагалі, не те що про коханих... кожному мабуть своє.. хтось закохався, комусь не пощастило.. хтось навмисне себе присвятив іншому..
Ну не знаю погляди на кохання в характерників зустрічав мало(ЗОВСІМ НЕ ЗУСТРІЧАВ). Тому й цікавлюсь...
Богдане , почитай це - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop 5091#p5091
Богдане , почитай це - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop 5091#p5091
![]()
Ну не знаю погляди на кохання в характерників зустрічав мало(ЗОВСІМ НЕ ЗУСТРІЧАВ). Тому й цікавлюсь...
а це хіба не звичайні люди?
кохання не було, ми звикли все оцінювати під себе. Насправді стан кохання не є насправді всеохоплюючим яким ми про нього думаєм. Перший крок в знання - це вміння керувати своїми настроями, така людина повинна вміти легко переходити від сміху до сліз, від кохання до ненависті і їй це повинно бути нейтрально - це ключ, який відкриває багато дверей. Подумайте. Було кохання з силою, ці люди жити суспільним життям вже не могли, жили в січі. Людина переходила певну межу і все людське знаикало назавди. Тому й зараз нема відповідної основи для того щоб такі люди зявилися. Впринципі й не треба. Наше сьогодніше завдання, використовуючи їх досвід навчитися правильно жити в суспільстві
Я б це назвав монах у суспільстві!
ні, людина без другої половини - не до кінця реалізована
Був час воювати й був час любити. Неможливо жити тільки одним боєм якщо ти жива людина. Так були так звані "Соколята" караючий меч для характерников закони, що переступили, Січі, вони були створені для бою й тільки для нього, не виключаю також що могли бути й інші.Але це скоріше було виключення. Знання потрібно передавати, а знання характерников унікально й завжди цінувалося людьми й поза Січчю. Моя думка що людині властиво полегшувати життя своєму потомству даючи йому те, що допоможе вижити йому й навколишнім, навіть якщо в процесі навчання твоє чадо буде вкриватись кривавим потом.
Xvojda, підтримую Вас. Хоча серце тягнеться до старої романтики)
Востаннє редагувалося Богдан (28 Jan 2009 11:40:21)
Напевне характерницьке кохання було найбільш імпульсивне з усіх можливих. Чому Сірко залишив жінку з дітьми в селі, а не заховав від ворогів,наприклад, в Карпатах? Бо він проявив імпульсивність по відношенню до сім'ї. Насправді дуже важко бути обачним сім'янином і обачним характерником водночас.
Як це ?Ти або обачний або ні...
Незнання можливості локального знищення кореня без скошування-необачність. А в бою була обачність лише супроти скошування. Далі, на сучасному етапі, можливі загрози не лише скошування, локального знищення кореня, але й зміна умов середовища у якому можливий розвиток лише певного ,,генмодифікованого" виду. Засилля попси-це сидерати для такого виду як тотальне ворожіння на всьому, на будь-якому предметі. І це декуди називають екстрасенсорикою... ![]()
Є наука соціоніка + її відгалуження психософія, там описується термін - дуальність (розкриття характеру природнім чином через кохання).
Козаки-характерники не мали права закохуватись, бо тоді душа розділялася, і магічні здібності втрачалися. Вчителі Сірка попереджали його про це, але він зробив помилку і закохався в дівчину Софію, з якою через деякий час одружився.
Розшукав цитату у глубинах форуму. Це сюди, мабуть, піде...) Суперечливо, як і все інше.
Я погоджуюся з дід артім "людина без другої половини - не до кінця реалізована",любов це додатковий захист людини,а захисту лишнього небуває--це з одної сторони.А з другої вона відволікає,тратиш лишній час на думки про неї...
в книжці О.Ільченка "Козацькому роду нема переводу або козак Мамай" розказується про війну і головний герой козак Мамай.Він мав дівчину ,вони любили один одного але він немав права одружуватися,всмислі мати дітей,всмислі займатися секасом.Бо це робить його вразливим,він воює кожної хвилини,йому неможна ставати слабкішим...
тут є ше над чим подискутувати...
я думаю, що не все так однозначно - три речі мають значущість - твій народ, твоя земля і твоє серце. Питання в тому чи зможе людина підняти шаблю, якщо вона не любить. Те що не можна сексом займатися і одружуватися це не говорить про те що не можна любити. Це схимна. Кожна хліборобська осіла культура мала свою Січ на яку відправляли старших сина, який віддавав себе повністю військовій справі і розумів хто його годує. Січ це компенсація осілих культур перед кочовими, які по природі своїй постійно мілітаризовані. Тому у нас глибоко любов і кохання різні речі.
Це як у анекдоті, куме, ти знаєш як москалі називають кохання?
- Любовь?..
- Блізость..
не буде байдужа лдина воювати за народ, за правду за честь Все це форми того серця.
Привіт усім шановне товариство, я новий користувач вашої спільноти. Випадково бродив по інтенету і потрапив на ваш форум. Зі шкільних років захоплююсь історією свого народу, а особливо "козацькою добою", тому все що з нею повязано цікавить. Не просто зарас знайти якусь правдоподібну інформацію, що стосується "характерництва", тому вирішив звернутись по допомогу до вас. Про характерників чув не одноразово але в основному у вигляді художніх творів і романів, тому в мене питання чи є у вас якась більш предметніша інформація про цих славних лицарів. Дякую на перед ![]()
Куди вже більш предметнішої ))) це хіба що пережувати і пальцем втиснути щоб проковтнути )))
Так, тут читати не перечитати. Море матеріалу - відкрийте очі, і , ЗНАННЯ перед Вами.
Як на мене, твердженя, що - характерники, пластуни... не мають (мали) права любити, одружуватись і мати дітей є - шкідливе. Звичайно, на жінку під час війни було табу, воно скоріше за все не зберігало сили, а збільшувало (для того хто кохав).
Вони не мали і не мають права не продовжити свій рід, інакше це згубний природній відбір.
Напевне кохання характерника таке, як і у всіх інших людей - різне. Наприклад формула) є, чув генетики також вивели.
"... Существуют три “системы любви” или, говоря иначе, три основных сочетания Третьей функции с функциями противоположной стороны, что могут вызывать эйфорию, породить любовь. И для обозначения каждой из “систем” воспользуемся, чтобы не изобретать велосипед, тремя, известными со времен Древней Греции терминами, обозначающими разные виды любви: “эрос” (любовь по принципу противоположности), “филия” (любовь по принципу тождества) и “агапэ” (любовь - эволюция, движущая партнеров от противоположности к тождеству). Из перечисленных “систем” только последняя - “агапэ” по-настоящему плодотворна и может претендовать на звание подлинной “формулы любви”, но, чтобы убедиться в этом, необходимо проанализировать все виды любовных сочетаний...." СИНТАКСИС ЛЮБВИ ( раздел третий) ВВЕДЕНИЕ В “СИНТАКСИС ЛЮБВИ"
Напевне кохання характерника таке, як і у всіх інших людей - різне.
Як на мене, це найбільш об'єктивна думка, і я її підтримую
Головне, щоб не було ніякої жахливої таємниці, надприроднього, пов'язаного з характерниками та жінками, бо в такому випадку звичайна логіка грає мало ролі...)
Жінка може бути, але така як і він, не з світського життя
Відьма словом (у вірному смісті слова)
Навіть якщо не є такою від початку, з часом стає нею.
Востаннє редагувалося SkiФ (07 Dec 2011 00:59:53)
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися