151

Re: Київська школа зі СПАСУ

ще раз повторюю: - я не учень Скульского, а учень Чернікова. А ваш хвалений Безклубий  у росії зробив баркашевський спас який доречі був заборонений у 1994 році так як тренувал бойові бригади депутата Баркашова.

Востаннє редагувалося Urbeht (22 Feb 2009 21:16:38)

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

152

А можна про це докладніше(про "баркашевський спас"). Про це щось говорив Черніков , я його так і не зрозумів(перший раз про це почув). roll

А чому "Баркашова" з великої , а "росії" з маленької літери? wink

Востаннє редагувалося Упертюх (22 Feb 2009 22:46:20)

ІМХО

153

Упертюх написав:

А можна про це докладніше(про "баркашевський спас"). Про це щось говорив Черніков , я його так і не зрозумів(перший раз про це почув). roll

А чому "Баркашова" з великої , а "росії" з маленької літери? wink

Спочатку про велике та мале:- Баркашов всеж таки людина а росія... після того що я почув від свого друга(він на тому тижні пиїджав з росії) про те що зараз мусуєця в росії по відношенню до України та українців, іншого відношення від мене недочекаюця.

Баркашовський спас був заснований Безклубовим у росії на прохання одноіменного депутата з "товаріщамі".
З початку він підтримовався спец службою але після 1994 року був визнаний чорносотенським націоналістичним угрупуванням. Докладніше розпитай самого Чернікова він на той час був у Москві. Я не хочу оперувати інфою яка доходила до мене з неперевірених джерел.

Правда у каждого своя, а истина для всех одна и истине всё равно какими правдами её пинают, она - самодостаточна и безапелляционна!

154

Urbeht написав:

... після того що я почув від свого друга(він на тому тижні пиїджав з росії) про те що зараз мусуєця в росії по відношенню до України та українців, іншого відношення від мене недочекаюця.

В нашій попередній дискусії, Ви думали ми просто ненависні націоналісти, ображаємо "ісконних братів"?
Жоден чукча чи кавказець, який є громадянином РФ і пасе своїх оленів чи кіз не бажає Вам нічого поганого. Мова йшла і йтиме про практичні речі: світогляд "МОСКАЛЬ" - це вже не назва народу, це назва світогляду: як "спасті мір" від націоналізму, демократії, від ще чогось, створити світовий соціалістичний "колхоз" ; розвішать свої "лапті" по всьому світу (тобто по всій ісконно руской земле) і багато чого іншого...
Світогляд "москаль" це вже навіть наднаціональне smile

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

155

Приєднуюсь!!!!

156

Що таке Спас у нашому розумінні:- це давньослов'янська система знань найбільше повно збережена в українському козацтві. Це не тільки бойова але й психодуховна наука про людину, світ і місці людини у світі згідно зі світоглядом наших предків, яке не тільки не поступається західним і східним школам, але багато в чому навіть перевершує їх. Спас допомагає безболісно й без негативних наслідків входити в стресовий стан і виходити з нього. Навчатися в 5-12 разів швидше.
   Спасист у нашому розумінні - вільна людина, він сам будує своє життя, його діти не відповідають за карму свого предка, він вільний у своїх учинках, але й розуміє що будь-яка його дія буде знаходити у світобудові відповідну реакцію й негайни розрахунки(у плині 1,5 -2 років). За добро - добром, за зло - злом. Відповідь спасиста на спрямовані проти нього дії не повинні перевищувати розумних меж.
  Є правила які необхідно дотримати перш ніж відповісти: - якщо по вам нанесений удар провірте чи вам він призначався ( може він призначався не вам а ви виявилися не у той час і не в тому місці), перевірте може людина нанесша удар кається в цьому, перевірте може ви заслужили цей удар і тільки після цього, якщо удар не обґрунтований або є явною агресією - відповідай.

Востаннє редагувалося Urbeht (29 Mar 2009 23:12:03)

157

Упертюх написав:
Mamay написав:

... А хто такі "слов"яни" чи "слав"яни"! Про Арктичну білу расу - це взагалі феномен!...

...Що до білої раси й славянства , як що ти вже читав Блаватську , рерихів , Золіна , лєвашова , Кондрат`єва , Кандиби , інглінгів і т.п.  , можеш подивитись(щоб зрозуміти погляди  Urbeht-а) ще це (особливо другу частину сторінки) - http://www.dazzle.ru/spec/iir5508.shtml

"...Славянство
древнейшая и единственная мировая монотеистическая религия, исповедуемая русским народом. Поэтому русские в религиозном контексте называются Славянами (как, например, исповедующие иудаизм – иудеями, исповедующие христианство – христианами и т.д.). Традиционное Славянство так и называется. Существуют пророко- и мессие-поклонческие традиции Славянства: Астинианство (мессия Астинья-Исус Христос/Христианство) и Магометанство-Ислам (пророк Магомет, или Иса). Одним из славянских учений является Буддизм – достижение Будды (состояния сознания) [20, 30].
Противоборствующая (против – означает «евреи» [18]) традиционному Славянству не национальная и не расовая группировка (семья [18, 19, 30]) исповедует культ славянского бога Велеса (Господа [22]), называя свой культ «иудаизмом». Славянский бог Перун, появившийся над горой Синай под аккомпанемент традиционных для себя грома и молний, поднял первого еврея Моисея в густое облако, закрывавшее вершину, и дал каменные скрижали с высеченными на них заповедями, а также ковчег завета к ним с высеченными Свастиками Перуна ..."...

Mamay написав:

...Я не ставив під сумнів порядність того чи іншого "шукача світла" на сайті, здається не я писав про не розуміння чи не знання. Хай ще напише, що московське християнство істинне, а хохли з"явилися у 16 столітті, тоді взагалі гріш ціна цьому товариству.
Про Білу расу я читав - занадто мало аргументів, щоб щось серйозно сприймати, а байкарів вистачає.

Наприклад , звідки можуть братись ці байки - http://voron-kolovrat.livejournal.com/1396.html :
''... Насчет инглов: как то, несколько лет назад, когда инглы только появились, один мой знакомый экстрасенс, рассказал (в связи с разговором о инглах) что читал статью в газете питерских уфологов и экстрасенсов ''Аномалия''( название я запомнил, просто потому, что в нашей городской библиотеке газета есть, и в середине 90 -х там напечатали серию статей Резункова по народному календарю ) про омского уфолога А. Хиневича, который контактирует с пришельцами с Ориона, была там и фотка Хиневича в церкви с свечей в руках. Ну и конечно ни слова про ''русские веды'' . Статья была напечатана в сей газете(ежели конечно, Сергей, рассказавший мне это, не перепутал название газеты ) где-то в начале 90-х годов ( точно уже не помню).  Я тогда не удивился, потому что уже сам разобрался что веды Хиневича, это в основном передраные легенды московских тамплиеров. А про то как Хиневич спер перевод ''Саги об инглингах'' Стеблина-Каминского, писал еще наш горячо любимый ребе Асов ( но если вдруг ты не читал, то вот: http://acov.m6.net/Publicat/poganci.htm )

Любому помойму понятно, что если бы вдруг у Хиневича хранилась какая то древняя рукопись ''Саги...'' то она никак не могла бы ДОСЛОВНО совпасть с переводом Стеблина-Каминского.  И напоследок маленькое соображение: Хиневича называют не иначе как ''отец Александр'' Вообще то говоря, у меня к примеру, язык не повернулся бы так обратится к кому нибудь кроме родного отца, давшего мне жизнь на этой Земле. Хиневич именует себя ''Патырем Дием'' т.е. буквально ''Отцом Небесным'', интересно, он что действительно считает себя Богом, или просто таким образом издевается над людьми?  Если тебе нужны материалы про то как Хиневич воровал тексты у тамплиеров(я про это уже писал на форумах), скажи, вышлю. Можно, просто привести пример: кусок тамплиеровского текста, и тут же как паралель соответствующий ему кусок текста из ''вед'' Хиневича... ''

''...Значит так. Насколько я помню, где-то в 2000 году, дали мне почитать первое издание ''САВ''. Начал я читать, и тут понимаю, что где-то это все уже было, вся эта их терминология: Миры Золотой Лесстницы, арлеги, леги и прочее. мне уже знакома.  Вспоминал, вспоминал, и вспомнил: в 1992-93 годах в журнале ''Наука и религия'', была серия публикаций историка А. Никитина ''Московские тамплиеры'', посвященная Московскому ордену тамплиеров, в 20-х годах этот орен разгромило НКВД, и все архивы ордена оказались в архиве НКВД, откуда их и извлек на свет божий Никитин. Там же, автор, привел и часть так называемых ''орденских легенд''.

Востаннє редагувалося Упертюх (30 Apr 2009 17:08:23)

ІМХО

158

Упертюх написав:

...Що до білої раси й славянства , як що ти вже читав Блаватську , рерихів , Золіна , лєвашова , Кондрат`єва , Кандиби , інглінгів і т.п.

В продовження цього(зв`язку їх з масонством) :
http://knigavelesa.narod.ru/asov/tainy_ … a/gl2.html
На мою думку, гарно прослідковується зв`язок "Шамбали", "Білого братства", Сен-Жермена(Ракоци)(угорці - даки?) , Реріха
(читай також з посилання Arias-а - http://www.church.uz/forum/viewtopic.php?t=4537 )
з Рюриковичами , з Строгановими , яких намагаються "зачислити"("приписати") до роду Мала , а через нього до зв`язку з родом Білоярів :

"...Этот купеческий род восходит по прямой линии к самому Добрыне, дяде Владимира Святого. А если идти в глубь времен по линии Добрыни, то можно вспомнить и сестру Добрыни - Малушу из Любеча, и их отца древлянского князя Мала, и далее проявится в глуби веков гото-русколанский княжеский род Амалов, породнившийся с Белоярами...)

(про зв`язок роду Мала з родом справжнього(?) Христа(?) говорить сучасний нащадок - http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtop … 5652#p5652  - дивись виділення, про Святослава Хоробре, теж).

Навіщо намагаються "приписати" можна зрозуміти почитавши(+ про Ольгу, Ярослава) це - http://pravoslavu.narod.ru/bastard.htm .
- Про підступне захоплення влади. І далі з усіма "витекаючими обставинами" проти України.
Читайте уважно(про "попередників" сучасних інглінгів , кандибовців , лєвашовців, кондрат`євців і інших велико"росів", великослов`ян) - про становлення Московщини, ліквідацію Січі(хто їздив у Європу , а хто приїздив до Московщини ,щоб підготувати "прихід" Єкатерині II за допомогою якої знищили Січ, хто приймав участь у "створенні" Французської революції і навіщо(розв`язати руки Росії для подальшого захоплення південної України) і т. д.
Хто переписував історію , "збираючи" і "зберігаючи" старі літописи, знання ...

"...Однако идеи "народной демократии" Строгановы ценили не сами по себе, а лишь настолько, насколько они служили высшей идее: величию Руси и впоследствии России..."

І продовжує це зараз... mad
І чим це краще від сіонізму ?

ІМХО

159

Упертюх, краще б ти упертюхувався вдома перед дзеркалося ніж ніс таку жидо-кагебешну ахінею. "Шамбала" - це Небесна країна. Туди пускають лише посвячених, з повністю відпрацьованою кармою. З відомих там побувала тільки Олена Реріх, навіть Блаватська не змогла туди потрапити. До чого тут Рюриковичі, Строганови і рід Мала?

Велике Біле Братство - це Махатми Шамбали. Але це далеко не той штучний КГБіський проект, реалізований в Україні всередині 90-х. Кривоногов якраз і створив ту секту для того, щоб справжнє Братство не могло передати людям Знання.

Сен Жермен - це один з Володарів Семи Променів. Відомий під ім"я Вчителя у Франції.

Розумієш, ти постійно соваєш ссилки на масонські, сектантські, кагебешні, црушні та масонські сайти - відверто темні структури для обдурювання людей і припалюєш їх до Світлих імен. В тебе самого є хоч одна ізвіліна в мозку? Якщо нема, то принаймі не займася пропагандою того, в чому не шариш. Бо складається враження, що ці всі "мозкопромийники" ще й платять тобі за всю цю ахінею.

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

160

Дякую, Козаче заставний.
Давайте , поки я подивлюсь-пошукаю перед дзеркалом   у себе хоч одну ізвіліну ,
ви все ж таки прочитаєте повністю хоча б одну главу - http://knigavelesa.narod.ru/asov/tainy_ … a/gl2.html  roll

ІМХО

161

Якщо дивитись з політичної точки зору(наприклад на це - http://www.church.uz/forum/viewtopic.php?t=4537 ),
то зрозуміло, на мою точку зору, для чого так важливо для Росії(впринципі і для Європи) на Сході мати свої "точки впливу"(Непал, Індія(в минулому Англійська колонія)).
Це протидія можливій експансії Китаю(можливо ще Ісламському світу).
Одній міліардній по населенню державі протиставити(використавши "духовний" елемент- протидію нападу на "Велику", "Священну" "Північ" - "Колиску" цивілізації "самих світлих сил") іншу міліардну державу.
Схід поважає впершу чергу - "родословну", деревню історію, "духовність",  яку якщо такої нема потрібно вигадати і "внедрити"("зачистивши" "конкурентів", чи справжніх носіїв)...
Також використати окремі елементи індійської "духовності"(кастову систему - систему зверхників, виправдовуючу "природоюзакладенною" експлуатацію одних іншими)
у підкоренні, володінні масами(те що тебе експлуатують - це все іллюзія ,чим більш мовчки страждаєш тут - тим краще буде "там" , а тих хто зараз знущається над тобою коли небудь потім(у "майбутньому житті") "покарає" "закон карми"..

І конче необхідно "зачистити" тих , хто стверджує інше -
"...Спасіння в праведному житті – вільний завжди вільний, а раб і на тому світі раб, і рабом народиться знову."

ІМХО

162

Упертюх

Респект за толерантность и спокойствие.

163

етнічні українці винайшли дуже цікаву формулу розвязання подібних проблем: ти великий? Це добре. Значить ти можеш це зробити й без мене.

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

164

Натяки зрозумів.
Вибачаюсь Шлоссере, Хвойдо, Ангелка,     Козаче заставний(що ледь невтримався вище написати- Казаче з гімалайської застави  roll  ),
що "перегнув палку". Зрозуміло , що там є все - і справжнє і "політика". Але , на мою думку, "політика" все більше там "бере гору"(зверхність, расизм,...).
І це "болить", хочеться з`ясувати(+жидів) причини і головне - наслідки, особливо для України..

ІМХО

165

Упертюх написав:

Дякую, Козаче заставний.
Давайте , поки я подивлюсь-пошукаю перед дзеркалом   у себе хоч одну ізвіліну ,
ви все ж таки прочитаєте повністю хоча б одну главу - http://knigavelesa.narod.ru/asov/tainy_ … a/gl2.html  roll

Прочитав одну главу: дивно, чомусь я останім часом до всього скептично відношуся)))

Возможно, что сии дощечки держал в руках сам Олег Вещий, вернувший старое богопочитание. Потом дощечки могли попасть и к Владимиру Святославичу, а затем и к Ярославу Мудрому.

І так весь текст: МОГЛО, МОЖЛИВО, можливо і рак на горі свисне!!! Фантазія та й годі! А якщо не могло і не може, не було? Якщо Олег не тримав в руках цих дощечок, це якось вплине на швидкість? А чи існував такий князь Олег? А Володимир був русом чи напівбогообраним?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

166

Те що я навів бльш стосується -
"можливого" впливу масонства на сучасний російсько(і не тільки)ньюейджевський "ведизм"
+становлення(за допомогою "татаро-монгол") московщини
+(головне)-свідоме нищення України, її культури(в тому числі і трипільської ).

ІМХО

167

Ой не делайте мне нервы!!!!!!!!!!!!!!!!Я не понимаю а чего вы собачитесь,ругаетесь,отпускаете шпильки непонятные.Ведь речь идет не о том у кого круче яйца,а о знаниях,которые были предложены Вашему ВНИМАНИЮ.Знания о которых многие участники форума не имеют даже представления.
Извините за сумбурность,но ей богу надоело.

168

Всі козацькі організації в Україні фінансуються та підтримуються російськими КГБістами. На людях активно проводяться досліди з психотехнологій, в результаті чого руйнується енергосистема, а психіка стає повністю підконтрольна "хазяїну". Це один з елементів знищення менталітету та вольнодумства українців.

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

169

я вважаю, це дуже важливі речі, один маленький непомітний нюанс, на який ніхто не звертає уваги, може здвинуть з місця цілий континент, а скажуть, скажуть.. божествений промисел, карма, так і должно буть...

170

Господи о каких психотехнологиях идет речь?Посмотрите на нашу думу,примьера и президента и все станет ясно.Да и не о том речь!

171

а які психотехнології бувають? хоча дивлюся на вашу думу, примєра, президента і бачу що рєчь якраз о том

172

Добродії!
Утримувався щось писати, поки не прочитав всі 7 сторінок та ще посилання... Здається за цей  час не тільки я забув назву теми... "Київська школа зі СПАСУ".
Ось нагадав Вам, шановні... Тепер питання. З січневої зустрічі ще зустрічі відбувались? Чи може є постійне яке місце? А то я не збагнув... скільки шкіл та хто там вчителя. Мене дуже цікавить ця тема і я б хотів серьозно спілкуватися з Вами. Будь ласка, поверніться до теми всі хто тут відписав про характерництво, СПАС  та слов`яснську культуру... Дуже б хотілось поспілкуватись... тут ще й віхідні доки тривають... 9 травня...

Та й ще, окремо для Urbeht, цей номер ще робочий та чи можно його набрати - 80681209916? На кого я попаду?

Востаннє редагувалося Ведмiдь (05 May 2009 02:35:48)

173

Здесь еще посмотри. Попадешь на меня. http://harakterstvo.wmsite.ru/

174

Звиняйте, хлопці, за примітивні питання, я в цій темі тільки із вчорашньої передачі по СТБ. Які є першоджерела  по характерництву, написані раніш за 90-ті роки?  Бо про спільні арійські корені усе зрозуміло, та Шамбала, Сен-Жермени, ще й Ісус Христос українського походження - якось це дуже нагадує глобус України! Хто з вас дійсно щось знав про характерництво (під саме цією назвою) 20 років назад? Бо від Костомарова та Рибакова з тих часів стільки енциклопедій видано тільки про українську (хто б міг подумати пару тисячоліть тому) мифологію, а вже скільки дисерів написано! Але ж на фентезі не створити великої держави, та не побудувати з повітря ні капища, ні церкви. То чи є література з цієї теми, окрім поважних Блаватської, Рерихів, Кастанєди та криптографічних книг, які ніхто ніколи не бачив наживо?  Або до незалежності все це існувало тільки в усній традиції? Ніколи не чула такого у нас на Поліссі, вес більше про відьом.... Чи не з тими людьми спілкувалась...

175

Всім привіт)
Перечитав майже всю тему і хочу висловити свою думку. Я думаю що такі "науки" як СПАС чи характерництво не мають бути доступні кожному бажаючому за кілька тижнів... Недарма ж на Січі характерників було не так і багато (наскільки я знаю не більше кількох десятків) і вони ретельно вибирали собі учнів... І недарма останній мольфар (може і не останній) у свому інтерв'ю сказав що краще помре і не залишить нікому своїх знань чим передасть їх недостойній людині.
А тут я бачу що СПАСом може володіти кожен і буде погано якщо ці знання попадуть в погані руки(
Може то що зараз навчають це не зовсім СПАС але тоді називайте його якось інакше) В принципі мені зрозуміло що це простий маркетинговий хід і спроба заробити грошей на патріотизмі українців, але все ж...

Десь тут проскакувала тема про те коли зародилось саме характерництво, раджу почитати цю статтю, тут трошки про цей момент написано: http://io.ua/s1163

З повагою, Володимир.