1

Тема: Діти Індиго

В світі почали з"являтися діти із новим кольором аури, із кольором індиго. Присутність кольору індиго в людини вказує на її зв'язок із космосом. Такі діти із складною поведінкою, стійким імунітетом та високим рівнем інтелекту, зазвичай погано навчаються в школі. Рівень IQ таких дітей в середньому дорівнює 130, раніше із таким рівнем інтелекту родився 1 із 10000.
Хто вони та звідки з"явилися, яка ціль перебування на землі. http://www.grandex.ru/medicine/text/6983.html
http://video.j-school.kiev.ua/blog/lytv … -docs2008/
http://anno2012-prosvitlenyy.blogspot.c … st_24.html
Можна пройти тест на виявлення особливостей "індиго". http://copypast.ru/indigo/calc.php

Востаннє редагувалося Козак (30 Dec 2008 00:37:34)

2

Re: Діти Індиго

Виявляється, всі діти до 3-5 років зберігають свій зв'язок з Богом і пам'ятають хто вони і звідки прийшли!
Дуже цікава книга П. Лапшина "Как увидеть Бога в собсвенном ребенке"   http://reality-new.com/node/103

Я читала книгу - не повірила, випадково розказала про це подрузі. Вона підтвердила, і розповіла, як вона спілкувалась зі своєю дочкою, коли вона була маленькою. Так що це все - правда!

3

Чесно кажучи, не поділяю особливого захоплення "дітьми індиго", діти завжди були більш  відкриті до сприйняття божественного чи потойбічного чим дорослі, зараз таких дітей більше, але такі діти виховання потребують не менше, жахливо інше, наче покоління цих дітей звести хотять, пропаганда  вседозволенності, паління, алкоголю, агресії... А тут іще втовкмачують, що не заважайте цим дітям розвиватися, не стискуйте правилами, рамками, бо вони прийшли спасати світ, а якщо ні, а це все певний проект, "комусь" знову-таки потрібний.

"..ПСИХОЛОГИ утверждают, что из «фиолетовых» детей могут вырасти и гениальные художники, и жестокие бандиты, и сумасшедшие ученые, легко перешагивающие границы здравого смысла. Индиго ничего не боятся. Для достижения своей цели они не останавливаются ни перед чем. Для них не существует ни запретов, ни авторитетов..."

Мені здається що певна маніпуляція в таких реченнях є. В кожній родині є свої трациції і правила. Має бути повага до праці, своїх обов*язків, до старших в сім*ї... Може звернутися до принципів виховання в традиційній українській сім*ї, де виховували по 10 дітей, не знаючи про це індіго*, всі виростали порядними людьми, господарями, патріотами, а що ще треба щоб "світ спасати".

Востаннє редагувалося AngelSka (30 Dec 2008 20:45:40)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

4

Тижнів два тому, я задав запитання одному з тих, кого називають "індіго" - "Ви нові біороботи?". На що вона відповіла - "ні, старі, тільки змінені".

5

http://personal-plus.net/263/3077.html  Досить дивно.

Звідти: взагалі виділяють 12 головних відмінностей дітей Індиго від звичайних:  yikes

1)         більше розвинена права половина мозку, що відповідає за почуття;

2)         імпульсивність у ставленні до людей, не завжди аргументовані вчинки, різкі зміни настрою та поведінки;

3)         інтерес та здібності до далеких один від одного наук (наприклад, до математики та історії, програмування та біології, хімії та географії).

4)         роздвоєння особистості, емоційна неврівноваженість, уміння наживати собі «довгограючих» ворогів;

5)         здібності до комп’ютерних технологій, відчуття органічної єдності людини та машини; швидкість виконання операцій, передбачення вірусів, їх виявлення та ліквідація, вміння дистанційно-інформативно контактувати з комп’ютером;

6)         любов до ризику, особливо в спорті, екстремали по життю;

7)         сильно розвинена інтуїція, можливість передбаченння майбутнього, сильно розвинене відчуття небезпеки;

8)         індивідуалізм, небажання коритися, схильність до депресій, зривів, нетерплячість, схильність до токсикоманії, наркоманії та алкоголізму;

9)         інтерес до містики — від астрології до текстів Святого Письма, знання багатьох маловідомих апокрифів, фактів, книг, уміння ними оперувати на практиці.

10) апатія до колективу;

11)       відчуття соціальної справедливості, підвищене відчуття відповідальності, небайдужість;

12)       ігнорування, а не спроба вирішення нецікавих для них проблем, уміння ці проблеми не помічати.

Американці вважають, що діти Індиго — це результат еволюції людства: техногенної революції, комп’ютиризації та ін. Інтелект та інтуїція цього покоління настільки розвинені, що комп’ютер є продовженням роботи їхнього головного мозку. Здається, принципи складної роботи процесора їм повністю зрозумілі. yikes

Були відмічено й деякі фізичні особливості таких дітей. Їхня печінка відрізняється від звичайної: вона спроможна переварювати абсолютно різну їжу, навіть ту, яку звичайні люди їжею не вважають.:o

Востаннє редагувалося AngelSka (04 Jan 2009 21:14:35)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

6

Моя думка (правильна) про цих "супердiтей" ось тут:
http://www.cro.org.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=65
Нiчого "надзверх" в них нема.

7

Бульба написав:

Моя думка (правильна)...

lol:lol::lol:

8

Саме так smile

9

Ми такими дітьми не пишаємось, просто, через 10-15 років буде в світі стрімкий  інноваційний комп"ютерний прогрес.

10

Яна написав:

Виявляється, всі діти до 3-5 років зберігають свій зв'язок з Богом і пам'ятають хто вони і звідки прийшли!
Дуже цікава книга П. Лапшина "Как увидеть Бога в собсвенном ребенке"   http://reality-new.com/node/103

Я читала книгу - не повірила, випадково розказала про це подрузі. Вона підтвердила, і розповіла, як вона спілкувалась зі своєю дочкою, коли вона була маленькою. Так що це все - ПРАВДА!

Народ, бачу, ніхто не зацікавився цією книгою, а даремно.
В ній мова йде не про індиго, а  про ВСІХ дітей, і потрібно ВЧИТИСЬ з ними СПІЛКУВАТИСЬ. Це надзвичайно цікаво!
(...І компютерний прогрес тут ні до чого).

"Эта книга адресована в первую очередь всем молодым родителям: родителям детей до 5 лет и особенно - будущим молодым мамам и папам.
Со всеми вами я хочу поделиться своим сокровенным знанием, своим пережитым опытом. Тем, кто применит его к себе и начнет использовать в своей жизни, я искренне завидую, ведь каждый ребенок – это неизвестная планета со своими, особенными, тайнами и загадками в великом их многообразии.
В создании этой книги принимали участие многие люди. Я благодарен им за то, что они помогли мне в нужный момент получить информацию и не пройти мимо моего бесценного опыта.
Но особую благодарность здесь я выражаю моей любимой дочери Алине, которая изменила мое сознание и вдохновила меня на написание этой книги. © Павел Лапшин 2007 год. Книга «Как увидеть бога в Вашем ребенке»
Издательство «Новая реальность» mailto: lapshin.pavel@gmail.com

Предисловие.

Дорогой читатель, эта книга посвящена тем, кого называют цветами жизни – нашим детям - чистым, невинным, неиспорченным социумом, связаным с Богом созданиям. Я говорю сейчас о детях до 3-5 лет. Они еще сохраняют свою связь с Высшим Разумом, или Богом, которую многие из нас, увы, утеряли.Бога кто-то слышит или ощущает в виде внутреннего голоса, интуиции, знаков, ведения по жизни... Кто-то верит в него, кто-то нет. И лишь немногие осознанно создают собственную реальность в сотворчестве со Всевышним.

Наша Цивилизация переступила порог двадцать первого века и использует передовую технику, покоряет космос. В нашем мире принято обосновывать все явления, руководствуясь научными исследованиями и мнениями ученых. Пока еще в нашем мире господствует материализм.
Но, например, многие из нас знают, что если домашних животных выпустить на природу, они самостоятельно, без энциклопедий, мнений ученых и Интернета, найдут ту лекарственную траву, которая вылечит их. Животные безошибочно распознают опасность: в Малайзии перед цунами, унесшим сотни тысяч человеческих жизней, меньше чем за неделю до катастрофы абсолютно все животные ушли в горы и остались живы. Также все мы знаем, что первыми корабль при бедствии покидают крысы.

В последнее время все чаще мы слышим о глобальном потеплении, которое подтверждается участившимися природными катаклизмами: наводнениями, цунами, землетрясениями… Вот только мало кто начал устранять причины этого. Почему же мы, считая себя самыми разумными на Земле, так сильно уступаем животным? Почему мы, «хозяева природы», живем не в гармонии с ней?

Эта книга не даст ответов на вопросы, но приоткроет огромный мир вашей души и научит вас общаться с родным ребенком так, чтобы вы сами могли получить максимальное количество ответов. Я верю, что знание, изложенное здесь, послужит мостиком в Новую реальность – в реальность, где люди связаны с Высшим разумом и творят свою жизнь в партнерстве с Богом.
А проводниками в Новую реальность готовы стать наши маленькие дети, которые сами желают этого. Они все, абсолютно все, связаны с Высшим сознанием. Наша задача - сохранить в них эту связь, а они помогут восстановить её в нас. В итоге выиграют все. И я уже вижу, как изменится от этого наша планета Земля!

Вы можете уже сейчас начать по-новому общаться со своим ребенком. А можете прочитать всю книгу и начать общение уже после ее прочтения.
Описание практического упражнения находится в самом конце книги.

Итак, в добрый путь! "

Дуже шкода, що така книга написана щойно у 2007 р. ...  і я не можу це спробувати, - мої діти вже (майже) дорослі. Так що не пропустіть моменту, в кого діти ще маленькі, або в "проекті" smile.

Востаннє редагувалося Яна (05 Jan 2009 11:31:58)

11

В книзі чимало зайвого, як на мене. Окрім кількох моментів.

Опускаючи всіляку лірику, допускаю, що згаданим способом, деякі батьки приловчилися використовувати посредництво власних дітей для контакту із Невимовним(?).
Бо, малі діти той контакт мають кращий.
А, котримось з батьків легше налаштуватися через власних дітей, ніж напряму.
До того ж, батьки вже мають розвинену свідомість для точної постановки запитання та подальшої успішної
інтерпритації отриманої відповіді. Звичайно, якщо вона (їхня свідомість) не засмічена всіляким мотлохом; якщо вона не перемкнена на якийсь егрегор - бо потече "ліва"/викривлена інформація.
Та й взгалі, рівень спілкування буде принципово залежати від розвитку свідомості.

Востаннє редагувалося Arias (05 Jan 2009 15:01:13)

12

Тему "дітей-індиго" вважаю черговим попсом, висмоктаним з пальця.
Черговий шаблон.

Востаннє редагувалося Arias (05 Jan 2009 15:02:39)

13

Пані Яно, викладена вами книгу прочитав, зауваження приймається (не відразу прочитав із-за браку часу).  В дівчини Аліни "космічно-енергетичні" здібності пов"язані із вродженістю, хоча  заняття із батьками також мають свій вплив.  Не певен, що кожна дитина здатна виявляти такі здібності у віці 3-5 років. В книжці дано декілька корисних порад щодо виховання своїх дітей. Я також відзначу батьків, які не байдужі до майбутнього своєї дитини. Гіпотеза в книзі про те, що поява "фіолетових" пов"язана із майбутнім армагедоном залишається гіпотезою адже не відомо, що принесуть нові люди в розвиток суспільства. Вбивства, насилля, війни вже давно відбуваються в світі і не відомо із яким кольором аури це пов"язано.
Погоджуюсь із Анжелою в тому, що в процесі виховання дітей батьки все-таки повинні проявляти позитивну активну роль. Правда, визначити цю позитивність для формування правильного розвитку свідомості дитини в сім"ї,соціумі, всесвіті дуже складно . Батьки часто самі помиляються, тому іноді з"являться діти із унікальними здібностями, яких створила  природа для компенсації дефіциту істинної свідомості дорослого населення. Ці діти заявляють на весь звіт, що вони знають свою місію перебування на землі, повторю місію а не мету перебування на землі.
При правильному  використанню та примноженню здібностей дітей індиго, вони можуть стати сироваткою здебільшого деградованого суспільства.
70% теперішніх дітей є індиго, у мене викликає сумнів такої статистики, яку тяжко перевірити без спеціального обладнання або дару надможливостей. Число дітей незначне, адже характеристика цих дітей поки неоднозначна та не вивчена.
Ці діти від бога як і всі інші, мають свої переваги та недоліки, паплюжити та недооцінювати їх не мудро.
Діти Індиго це поняття суб"єктивного характеру і не має за собою певних  аргументів для становлення нової касти суспільства, це продукт людства який виник на базі еволюційних процесів і повинен мати шанс на майбутнє. А наша з вами задача шукати свою місію перебування на землі, адже деяким дітям вона вже відома.

До речі, рівень інтелекту фіолетових в середньому 130. Цікаво буде  перевірити нам свій рівень  IQ, без оприлюднення, просто для себе…
http://www.brainbooth.info/

14

Слушно, Козаче,  світ дійсно змінюється. А покоління дійсно настирливе і дійсно вже штовхає в спину і забанити їх якоюсь маячнею вже не так легко.
Стосовно напіправдивої картини світу, чи складеного частково пазлу історії, то те дійсно потребує доробляння, бо в такому вигляді їх це не цікавить, тому що не має для них "практичного" значення, тому і "Потери" їм цікавіші.
Що до питання Аріасу в цій гілці: http://kharakternyk.in.ua/forum/viewtopic.php?id=207 тому і  з*являться новітні "елітчики", бо є вакуум в  справжніх знаннях. 
Що то посилання на Оратанію, Яно, http://www.oratania.com.ua/book/vida_3-yagar.zip  -Післяпотопне протистояння ). цікавий матеріал, але дещо неповний.
От що до справжньості, можна іноді, для приколу, замість "маятника" "малих" питатися , можна дізнатися цікаві речі))).  roll

Востаннє редагувалося AngelSka (08 Jan 2009 23:53:26)

15

http://www.oratania.com.ua - це сайт Анатолія Кондратьєва, (якого, доречі, Богдан блокує на всіх форумах..)))

16

Змінюються вимоги часу. Ті, що народилися пізніше, будуть відповідати новим вимогам ліпше. Що тут дивного? Що обговорювати? smile

Щодо "Оратанії": читав, цікаво було..
Але, як натрапив на якийсь текст.. і там торкнулися трохи фізіології, вегетаріанства.. з того, як автори "обгрунтовували" його користь, зрозумів, що в фізіології вони - не дуже. Може, й в іншому - також? wink
Не знаю. Бо, всього не читав.

Востаннє редагувалося Arias (09 Jan 2009 00:31:23)

17

Яна написав:

http://www.oratania.com.ua - це сайт Анатолія Кондратьєва, (якого, доречі, Богдан блокує на всіх форумах..)))

До всіх не маю доступ шоб блокувати.. то перебільшення smile

18

Bohdan написав:
Яна написав:

До всіх не маю доступ шоб блокувати.. то перебільшення smile

Богдан, ти, що справді таке робиш?

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

19

Шо саме? smile Будь ласка, далі тему блокування в окрему гілку

20

Вичерпна информація. (попереждаю присутні матюки:)

http://lurkmore.ru/Дети_индиго