51

Re: Раджніш Ошо. Як ставитеся до життя цієї людини?

shlosser"Андрей Вы каким опытом можете похвастаться по данному вопросу?"
По перше ,я читав про це....всі казали ,що СПАС передається тільки у сім,ї і коли війна чи що... ,
По друге (я питав ви не відповіли) чому 13 характерників спорили про долю СПАСа,і багато хто загинув ,а навіть дітям не передав?
По треє :є форум де обговорюються питання СПАСа одного з учнів Скульского,який зараз по всій Украіні,та вже і Россії проводить такі семінари,в нього навчався і я,так от -один писав" в компанії випили почав дивитися тіла....."Я написав ,а невже ви щей споживаєте алкоголь(людина  носила інше ім.я -словянське,а щоб пройти наречення треба повністю відмовитись від спиртного в більшості випадків ,вона не просто не змінилася,вона навіть не задумуючись про це пише немов так і треба)-повідомлення витерли...далі гірше..ще один пише,про те як він починає використовувати здібності:"За маршрутки - пошел дальше - платить бросил (вредная привычка)." вчитель відповів:"Всё правильно. Пробовать и шлифовать нужно на всём."...на мое зау важення,що це зло ,вчитель толкає людей на зло ,мене просто висміяли....
Який я роблю висновок СПАС такого робити не зможе,а значить це не який не СПАС,і твоя думка з цього приводу це всього лиш ще одне підтвердження,якщо козаки ,з реальної історії нікому не хотіли передавати СПАС,а ти  за вчення усіх ,то це не який не СПАС...

Востаннє редагувалося Андрій (03 Mar 2009 00:14:13)

52

Не відходимо від теми розмови.. Всі дописи, шо її не стосуються - модеруватиму.. Хочете говорити про спас і скульського - окрему тему створюйте

53

Основна мета Ошо була благородна,він хотів змінити релігію так,щоб навіть самі бездуховні,йдучи не тим шляхом прийшли до розуміння Бога,поясню,Ошо гарно відчував час,і він розумів,що релігія(віра)втрачає своі положення,а бездуховність ,розврат наберає сили
,от він  почав розвивати тантрику(один з її шляхів це тантричний секс)і в результаті людина вчиться накопичувати та перетворювати енергію,що приводить тебе до просвітлення(піднімаєшся на інший духовний рівень)-отака собі замануха,не хочиш ходити в церкву і молитися,щоб піднятися духовно,а хочеш трахатися,будь ласка,тільки роби це так (так приємніше),і всеодно прийдеш до Бога,і відмовишся від цього(тільки останнє замовчувалося....В принципі мотиви заслуговують на похвалу,але він руйнує все що є в людині(всі основи віри,релігії,уяви про світ..),все ,а не всім це під силу перенести,тай не всім підходить цей шлях,Християнам так точно...

Востаннє редагувалося Андрій (03 Mar 2009 00:56:51)

54

Те що індусам на користь-для нас яд. Індія-це сплошне село,де в містах люблять будувати затишні квартали. Індустрія по феншуй. А у нас де затишок-там індустрія. Все вверх дном. От і тантрику у нас адекватно не сприймуть. Для чого ця тема?

55

Для того, шоб було, Капуте smile

56

Але шлях запропонований Ошо може стати шляхом для майбутніх поколінь,в головах і серцях яких,завдяки теперішній ситуації не залишиться місця Христу...навіть рідновіри,які хочуть поновити свій статус,і витіснити Християнство,вказують на шлях тантрики,як на один з ймовірних(послухайте лекції Трехлєбова..)...

57

Ну Ошо тут не є єдиний авторитет так само як було і буде багато світлих людей крім нього..
Теза усвідомленого життя тут і зараз гуляє в багатьох течіях.. І в українських казках прослідовується ця ідея..
Андрію, тільки от християнствоVSрідновірство до цієї теми не має стосунку.. давай не будемо все вкупу пхати

58

"Не відходимо від теми розмови" - СЛУШНО
СПАСЕМОСЯ від Спасу розмовою про Ошо - (виключно як жарт сказано) , спаослюбів перепрошую
Ошо до речі в штатах був персоною нон грата. А зараз ошівські ашрами - вигідний бізнес.

59

Капут написав:

Те що індусам на користь-для нас яд. Індія-це сплошне село,де в містах люблять будувати затишні квартали.

Я щось пропустив? Ну з першим реченням можна погодитися, а що не так із селами? Українське село - це окрема осоюлива розмова.

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

60

Галл написав:

"Не відходимо від теми розмови" - СЛУШНО
СПАСЕМОСЯ від Спасу розмовою про Ошо - (виключно як жарт сказано) , спаослюбів перепрошую
Ошо до речі в штатах був персоною нон грата. А зараз ошівські ашрами - вигідний бізнес.

скачати книжки можна й нашару smile

61

По книжках вчитися важко,тай не у всіх книжках присутні методики,багато про ідею...

62

А Вы Андрей, посмотрите вторую на ком-нибудь, а минут через десять- пятнадцать смотрения второй книжки почитайте.

63

вбийте в гугл "Ошо про гомосексулізм", "секс" і подивіться результат. І дайте відповідь на питання, яке має відношення педофілія до просвітлення. Причому я навіть не знаю клінічного терміна, з дітьми, яким по 10 років. І які виросли моральними уродами. Вобщині де батьки й діти займаються сексом, народжені в общині невідомо від кого й продовжують цим займаться, щоб зняти подросткові комплекси. Батько який робе сину масаж простати тощо. Почитайте. Його вигнали з Індії як грязного шудру і він приїхав в Америку прочищать мозги американцям. Люди віддавали все своє майно. Він кожний день їздив на новому авто. Він згнив в тюрмі від сіфілісу. Це гнида й недолюдок немає право на життя

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

64

smile

65

Напевно важко сперечатися з Xvoyda на тему фактів життя Ошо, очевидно викладене в деякій мірі мало місце. Проте певні  теоретичні речі ним (Ошо)  опрацьовані і викладені як вчення таки заслуговують на те аби над ними подумати.

66

нічого він не опрацьовував, створив секту. Все було. Візміть хоча б Шрі Ауробіндо з його Інтегральною йогою.

67

Його справа була не створювати ,а популяризувати один із шляхів,як це робили Іісус,Мухаммед,Заратустра...

Востаннє редагувалося Андрій (17 Mar 2009 01:44:03)

68

Андрій написав:

Його справа була не створювати ,а популяризувати один із шляхів,як це робили Іісус,Мухаммед,Заратустра...

Сколоти добре Дарію надавали, щоб не популяризував, що "попало") smile )

"І бачив козак Мамай, що Чумацький шлях був лише смужкою на Його долоні… " (В. Довгочуб)

69

так Ісус, Заратустра й інші не популяризували, там же причина була, чого все це відувалося

70

Так і у Ошо причини були-я вище писав,причому такі самі,як і у інших..(ну приклад Іісуса може трохи не вдалий,в нього крім таких причин була,щей інша мета,набагато більша)....

Востаннє редагувалося Андрій (17 Mar 2009 23:07:16)

71

Ошо написав кілька власних книжок. Однак більшість написали його учні та відвідувачі лекцій.
Моє ставлення: один з просвітлених індійських Вчителів. Багато чого запозичено з буддизму та даосизму. Водночас його комуна базувалася не зовсім на правильних засадах духовного життя. Якби вона була правильною, америкоси не змогли б її ліквідувати. Ніхто би не зміг. Він не був представником Ієрархії як Будда, Христос чи Сен Жермен, а просто один з поширювачів Знання в західному світі. Нового мало що приніс...

Востаннє редагувалося Козак заставний (17 Apr 2009 16:40:35)

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

72

Проте зберіг старе ,та росповюдив для протих людей....

73

Андрій написав:

Проте зберіг старе ,та росповюдив для протих людей....

Так то воно так. Та от тільки старе не тільки він зберіг та розповсюдив. І ще один недолік його підприємства: він створив праобраз райської секти. Це чудово, однак це не допомагало людям розвиватися, а лише насолоджуватися життям. А щастя насправді в постійному русі та розвитку свідомості. Розвиток можливий тільки в матерії, на фізичному плані. А в раю відпочиваємо між втіленнями.

"Те, що нас знищує, робить нас розумнішими і сильнішими. Це просто індикатор проблеми і аномалії, над якою нам слід працювати"

74

я не дуже знайомий з його творчістю, але на мою думку справді велика людина не буде так піаритись, тобто не піаритись, а просто вискакувати усюди, по ТБ, може це індійський Хінєвич, а усі знають хто такий хінєвич

...рушник вишиваний, теплий хліб на столі. Не має в світі рідніше землі...