Re: Раджніш Ошо. Як ставитеся до життя цієї людини?
shlosser"Андрей Вы каким опытом можете похвастаться по данному вопросу?"
По перше ,я читав про це....всі казали ,що СПАС передається тільки у сім,ї і коли війна чи що... ,
По друге (я питав ви не відповіли) чому 13 характерників спорили про долю СПАСа,і багато хто загинув ,а навіть дітям не передав?
По треє :є форум де обговорюються питання СПАСа одного з учнів Скульского,який зараз по всій Украіні,та вже і Россії проводить такі семінари,в нього навчався і я,так от -один писав" в компанії випили почав дивитися тіла....."Я написав ,а невже ви щей споживаєте алкоголь(людина носила інше ім.я -словянське,а щоб пройти наречення треба повністю відмовитись від спиртного в більшості випадків ,вона не просто не змінилася,вона навіть не задумуючись про це пише немов так і треба)-повідомлення витерли...далі гірше..ще один пише,про те як він починає використовувати здібності:"За маршрутки - пошел дальше - платить бросил (вредная привычка)." вчитель відповів:"Всё правильно. Пробовать и шлифовать нужно на всём."...на мое зау важення,що це зло ,вчитель толкає людей на зло ,мене просто висміяли....
Який я роблю висновок СПАС такого робити не зможе,а значить це не який не СПАС,і твоя думка з цього приводу це всього лиш ще одне підтвердження,якщо козаки ,з реальної історії нікому не хотіли передавати СПАС,а ти за вчення усіх ,то це не який не СПАС...
Востаннє редагувалося Андрій (03 Mar 2009 00:14:13)