1

Тема: Сучасні технології"Тоталітарних сект"(зточки зору православної церкви)

( друга спроба , сподіваюсь на цей раз буде менше образ релігійних почуттів інших ).

http://lib.eparhia-saratov.ru/books/05d … tents.html
Як критичний довідковий матеріал .

ІМХО

2

Re: Сучасні технології"Тоталітарних сект"(зточки зору православної церкви)

Дуже дякую. Зараз піду про сайєнтологію перечитаю.

3

Упертюх написав:

( друга спроба , сподіваюсь на цей раз буде менше образ релігійних почуттів інших ).

http://lib.eparhia-saratov.ru/books/05d … tents.html
Як критичний довідковий матеріал .

Прикро, але невдала спроба. З тточки зору Церкви Саєнтології тоталітарні секти  - це не добре.

А до наших технологій прагнуть примазатися чи критикувати багато хто, тому послуговуйтеся офіційними сайтами:

http://www.scientology.in.ua/part21.php

БУДЬ ЗА МЕТР ПОЗАДУ СВОЄЇ ГОЛОВИ

4

rawstick написав:

Правильно - СаЄнтологія через букву Є. Неправильне написання вигадано недоброзичливцями. що що не бажають, щоб людям стало краще.

5

Правильно, про Свідків Ієгови ви маєте взнавати тільки від Свідків. І жодна інша інформація не буде правдивою. smile
Наскільки я пам"ятаю, слово SCIENCE транскрибувалося в САЙЄНС за часів моєї університецької юности. Запитайте хоча б у Гугля. Тому ви маєте писатися якраз так, як я написав. І редактори числених видань зовсім не мали на увазі щось недоброзичливе.

6

leonid написав:
rawstick написав:

Правильно - СаЄнтологія через букву Є. Неправильне написання вигадано недоброзичливцями. що що не бажають, щоб людям стало краще.

"СаЄнтологія"  а не сайентологія це мабуть для того щоб при пошуку у неті не натрапити на щось небажане.
Ще - якась не зрозуміла формуліровка наприклад у цьому рішенні :
"Aпелляционный Суд в Тренто (Итaлия) нa слушaнии делa «Госудaрство против восьми обвиняемых» постaновил:
«Сaентология … имеет своей целью достижение внутренней и внешней свободы – свободы, которaя выходит зa пределы человеческого, свободы, которaя относится к облaсти духовного и простирaется к бесконечности. Действительно, стремление к реaлизaции потенциaлa восьмой динaмики, кaсaющейся Бесконечности и Богa, хaрaктеризует Сaентологию кaк религию и кaк церковь».
??
Зрозуміло тільки одне , що судів було багато , хоча про це ніде тут не згадується sad  .

Востаннє редагувалося Упертюх (14 Jul 2008 23:30:39)

ІМХО

7

Упертюх написав:
leonid написав:
rawstick написав:

"СаЄнтологія"  а не сайентологія це мабуть для того щоб при пошуку у неті не натрапити на щось небажане.
Ще - якась не зрозуміла формуліровка наприклад у цьому рішенні :
"Aпелляционный Суд в Тренто (Итaлия) нa слушaнии делa «Госудaрство против восьми обвиняемых» постaновил:
«Сaентология … имеет своей целью достижение внутренней и внешней свободы – свободы, которaя выходит зa пределы человеческого, свободы, которaя относится к облaсти духовного и простирaется к бесконечности. Действительно, стремление к реaлизaции потенциaлa восьмой динaмики, кaсaющейся Бесконечности и Богa, хaрaктеризует Сaентологию кaк религию и кaк церковь».
??
Зрозуміло тільки одне , що судів було багато , хоча про це ніде тут не згадується sad  .

Це і так все зрозуміло для людей що вміють читати і бажають допомоги.
А чого ви особисто добиваєтеся?
Яку мету переслідуєте?

8

rawstick написав:

Правильно, про Свідків Ієгови ви маєте взнавати тільки від Свідків. І жодна інша інформація не буде правдивою. smile
Наскільки я пам"ятаю, слово SCIENCE транскрибувалося в САЙЄНС за часів моєї університецької юности. Запитайте хоча б у Гугля. Тому ви маєте писатися якраз так, як я написав. І редактори числених видань зовсім не мали на увазі щось недоброзичливе.

Приємно спілкуватися з людиною з вищою освітою.
Написання через Є офіційно затверджене. та використовується по всьому світу у відповідних перекладах.

9

leonid написав:

Яку мету переслідуєте?

Просто я хочу для себе з`ясувати чи дійсно СаЄнтологія є сучасною технологією(релігією?) Характерників.

А яку мету переслідуєте Ви , leonid-е ?

P.S.  Й ще Ви , leonid-е , так і не відповіли - чи , взагалі , міг Aпеляційний Суд у Тренто (Ітaлія) винести рішення з таким(наведено вище) формулюванням ?

Востаннє редагувалося Упертюх (15 Jul 2008 10:12:45)

ІМХО

10

Упертюх написав:
leonid написав:

Яку мету переслідуєте?

Просто я хочу для себе з`ясувати чи дійсно СаЄнтологія є сучасною технологією Характерників.

А яку мету переслідуєте Ви , leonid-е ?

P.S.  Й ще Ви , leonid-е , так і не відповіли - чи , взагалі , міг Aпеляційний Суд у Тренто (Ітaлія) винести рішення з таким(наведено вище) формулюванням ?

З"совуйте.
В архівах предостатньо матеріалів.
Я допомагаю людям не блукати манівцями витрачаючи купу часу та зусилль а дати вже досконалі технології.
Користуйтеся - і ми зробими цей світ кращим!

11

leonid написав:

Я допомагаю людям не блукати манівцями витрачаючи купу часу та зусилль а дати вже досконалі технології.

Користуйтеся? Добре, спробуємо.  Можете тоді викласти цю інфу десь в інеті для перегляду? Ви казали, що у вас є кілька СД дисків. Зробіть ізошнік першого з них та викладіть десь, аби почитати можна було.

12

rawstick написав:
leonid написав:

Користуйтеся? Добре, спробуємо.  Можете тоді викласти цю інфу десь в інеті для перегляду? Ви казали, що у вас є кілька СД дисків. Зробіть ізошнік першого з них та викладіть десь, аби почитати можна було.

Не маю права.
Технології ліцензовані та охороняються згідно закону.
Їх можна придбати.
А як нема можливості придбати - то я й так покжу все докладно!
Бо я вже придбав і в мене є ! -:)
А нині я проходжу заочні курси по ним.
Можу дечим поділитися - мені не шкода!

13

Ну, має ж бути якась trial version того всього, аби ознайомитися? Бо ж виходить, що людина може купити "кота в мішку". Коли вам не важко - зкомпілюйте щось ознайомче і викладіть десь тимчасово. Поділіться тим, чим вам не шкода. Доречі, а ким, де і що саме ліцензійоване?

14

rawstick написав:

Ну, має ж бути якась trial version того всього, аби ознайомитися? Бо ж виходить, що людина може купити "кота в мішку". Коли вам не важко - зкомпілюйте щось ознайомче і викладіть десь тимчасово. Поділіться тим, чим вам не шкода. Доречі, а ким, де і що саме ліцензійоване?

Залюбки!
http://www.dianetics.ru/
Всі права належать Центру Релігійних технологій США технології Діанетики та Саєнтології.
Пробуйте, дивіться на здоров"я!

15

Рон Хаббард немає жодного відношення до Української магічної традиції характерництва. Систем, що розвивають людину і розкривають її потенціал духу і тіла є безліч, але це не значить що всі вони можуть застосовуватись для виховання і формування характерника. Є звичаєві самобутні наробки українського народу. Чи тепер треба козакові зароблнене потом віддавати за океан, щоб ставати характерником? Смішно.

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

16

Живосвіт написав:

Рон Хаббард немає жодного відношення до Української магічної традиції характерництва. Систем, що розвивають людину і розкривають її потенціал духу і тіла є безліч, але це не значить що всі вони можуть застосовуватись для виховання і формування характерника. Є звичаєві самобутні наробки українського народу. Чи тепер треба козакові зароблнене потом віддавати за океан, щоб ставати характерником? Смішно.

Смішно інше - Живосвіт сам віддав вже купу грошенят за океан за власний комп"ютер  та мобільний телефон і щось там згадує ще про козака!!!
Та ще й мені вказує!
Смішно!

Гірко, що багато українців прагнуть набути здібностей характерника і не можуть.
І є технологія, де 100% кожен, у кого не пошкоджено мозок, може досягти мети.
Це і є відродження Характерництва.

17

leonid написав:

Смішно інше - Живосвіт сам віддав вже купу грошенят за океан за власний комп"ютер  та мобільний телефон і щось там згадує ще про козака!!!
Та ще й мені вказує!
Смішно!

Гірко, що багато українців прагнуть набути здібностей характерника і не можуть.
І є технологія, де 100% кожен, у кого не пошкоджено мозок, може досягти мети.
Це і є відродження Характерництва.

На жаль це є прямий шлях виродження характктерничтва. Так ми матитмемо характерників за системою шаоліня, характерників дона Хуана, харатерників даосистів, характерників сумоїстів.

Купіть українську мобілку, скажіть мені назву українського процессора... ніхто не скаже — їх не існує. А от заміняти те що існує на те що придумав засновник саєнтології... подумайте самі.
Так можна спасівців перевчати на ізраєльську крав магу, чи гопаківців на кікбоксерів. Все у світі має своє місце і призначення. Тягне саєнтологія грошики з Тома Круза і Ніколь Кідман і багатьох інших горошових мішків... хай собі тягне, на то вона й існує. Хочете займатись і вчитись і вдосконалюватись? Та будьласка. Поїдьте в тібетський монастир, в індію до йогів, повчіть пенджаб сілат... але не називаєте чужі засоби вдосконалення речами що можуть зформувати характерника. Ні не зможуть... чужа енергетика не дасть. Загальний розвиток особистості до вищих станів пізнання — задання важливе, кожен народ має чим похвалитись. Сенсей Моріхей Уесіба не їздив в Індонезію, чи не вчився капуейри. Він поглиблював і розробляв те що було рідне, створив айкідо не на пустому місці, але не й не на чужинських знаннях. Вистарчить придивитись до розвитку батьох традиційних систем вдосконалення по всьому світі і стане зрозуміло багато чого. А нью-ейдж, послання з зірок, саєнтологія і інші штучні речі мають право існувати, чому б і ні, та до характерництва немають анінайменшого відношення.

Істина — на шляху до вершини. Можливо не у вершині справа, а в пройденому і пережитому.

18

Панове!

Хліб випікають по всій планеті , він скрізь практично однаковий, і деяки тонкощі технології надають йому національної самобутності.

Люди живуть по всій планеті , вони скрізь практично однакові, і деяки тонкощі технології життя надають їм національної самобутності.

У нас монополія на унікальну та єдину в своєму роді технологію.
Вона безперешкодно поширюється по всьому світі.
Той народ що в більшості своїй нею оволодіє дуже зміцнить себе і свою країну.

19

leonid написав:

У нас монополія на ...

..."технологічний" авраамізм?

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

20

Геник написав:
leonid написав:

У нас монополія на ...

..."технологічний" авраамізм?

Дякую Генику!

Це дуже точне розписана технологія з надзвичайно жорсткими вимогами до точності застосування.

Деяке уявлення можна мати прочитавши аноаси книжок -

http://store.admiration.ru/category_3.html

Успіхів!

21

leonid написав:

Дякую Генику!
Успіхів!

Іронія пролетіла мимо smile)))))))))))

http://fonts.org.ua/forumsign.gif

22

Геник написав:
leonid написав:

Дякую Генику!
Успіхів!

Іронія пролетіла мимо smile)))))))))))

Мимо!

23

Я хотів би заявити що церква Московського патріархату сама має багато технологій але ми говорим не про це.  А так я вважаю що нам потрібно починати думати своєю головою і створити або відродити щось своє. Ці всякі секти ослаблюють країну вони служать не зрозуміло кому УСІ ЯВЛЯЮТЬСЯ КОСМОПОЛІТАМИ І НЕ ХОТЯТЬ СЛУЖИТИ В АРМІЇ. Це не ті хто підуть за Україну.
Щодо технологій то вони досить прості. Вони притягують людей одиноких і тих хто втратив віру крім того вони маніпулюють людьми слабкими. Найстрашніше це те що в секті людина отримує ілюзію свободи її переконують що всі її проблеми вирішені або що проблеми це воля божа. Там людину переконують в тому що вони знають відповіді на всі питання і що вона може отримати ці відповіді.
Характерники були мабуть не такими їх не дарма відмовлялись ховати священники. Характерники вірили в себе і були сильними льдьми завдяки тренуванням і спеціальному тренігу вони були значно сильніші за простих людей і творили бууквально чудеса. А ДЛЯ ОБИВАТЕЛЯ ТЕ ЩО ВІН НЕ МОЖЕ ЗРОБИТИ САМ І ТЕ ЩО ЗДАЄТЬСЯ ЙОМУ НЕ МОЖЛИВИМ ЦЕ ЗЛО. А МАЙЖЕ ВСІ СЕКТАНТИ ЦЕ ОБИВАТЕЛІ ЯКИХ ГОДУЮТЬ ІЛЮЗІЯМИ ПРО СТАБІЛЬНІСТЬ І ЇХНЮ ОБРАНІСТЬ. ШЛЯХ ХАРАКТЕРНИКА ЦЕ НЕ ШЛЯХ СЕКТАНТА І НЕ МАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З НИМИ ТОМУЩО ХАРАКТЕРНИК ЦЕ СИЛЬНА ЛЮДИНА ЯКА МАЄ СПРАВЖНЮ СИЛУ А НЕ ЖИВЕ ІЛЮЗІЄЮ СИЛИ. ВИ НІКОЛИ НЕ ЗРОБИТЕ УСІХ ОХОЧИХ СИЛЬНИМИ ЯК ХАРАКТЕРНИКИ А ЛИШЕ ДАСТЕ ЇМ ІЛЮЗІЮ СИЛИ.
ХОЧА Я ЗА  ЩОБ ЗРОБИТИ СИЛЬНІШИМИ І КРАЩИМИ ЧИМ ВОНИ БУЛИ ДО ТОГО. АЛЕ ІМПОРТ НАМ НЕ ПІДІЙДЕ ІБО ЦІ ВСЯКІ СЕКТИ І ВЧЕННЯ РОБЛЯТЬ УКРАЇНЦЯ СЛАБШИМ І ЛИШЕ ДАЮТЬ ІЛЮЗІЮ СИЛИ.
ЄДИНОЮ МЕТОЮ ІСНУВАННЯ 95 ВІДСОТКІВ СЕКТ ЦЕ Є ВЛАДА І ГРОШІ. НЕ ВІДСТАЄ І ЦЕРКВА МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ І МАБУТЬ УКРАЇНСЬКОГО ТЕЖ.
В 17-ОМУ СТ НАШУ ЦЕРКВУ ВІДРОДИВ САГАЙДАЧНИЙ І ДАВ ДУХОВНУ ОПОРУ НАШОМУ НАРОДУ. ЧИ БУДЕ САГАЙДАЧНИЙ В 21-ОМУ СТОЛІТТІ?

24

Nitrooksudant написав:

...ЄДИНОЮ МЕТОЮ ІСНУВАННЯ 95 ВІДСОТКІВ СЕКТ ЦЕ Є ВЛАДА І ГРОШІ. НЕ ВІДСТАЄ І ЦЕРКВА МОСКОВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ І МАБУТЬ УКРАЇНСЬКОГО ТЕЖ...

Да , дійсно , цих якось оминули.
Сучасні технології"Тоталітарних сект"(з точки зору  одних православних на інших православних):
http://rpcz.rusorthodoxy.net/chast2gl1.htm
"...современные духовные наследники митрополита Сергия из РПЦ—УПЦ МП, получившие в свое время власть в Церкви, в нарушение 30-го правила Святых Апостолов, посредством своих “ангелов хранителей” из ГПУ - НКВД - КГБ и не желающие терять ее в этих государствах, продолжают ..."

Nitrooksudant написав:

...ІМПОРТ НАМ НЕ ПІДІЙДЕ ІБО ЦІ ВСЯКІ СЕКТИ І ВЧЕННЯ РОБЛЯТЬ УКРАЇНЦЯ СЛАБШИМ І ЛИШЕ ДАЮТЬ ІЛЮЗІЮ СИЛИ...

Nitrooksudant написав:

...А так я вважаю що нам потрібно починати думати своєю головою і створити або відродити щось своє.

Згоден.

ІМХО

25

Спільність, Структура, Сенс (Тофлер: ознаки культів)
Будь-який імпорти та неімпорти вкладаються.
Бажано щоби новостворене або відроджене виходило за ці межі.
Чи й узагалі було геть іншим.

Дурному не нудно й самому...