1

Тема: Позатема з розділу "Є 2 книги щодо використання маятника.."

Цікаво, я саме зараз з "крапкою" розбираюся. Пізнання отих основ необхідне, дія обов*язково викрісталізується. Загал - це  одне, а індидуальний шлях інше, так само і мета і таланти у кожного свої. Ділитися, віддавати звичайно добра справа, але тим, кому воно в добро буде, буде цікаве й ваше бачення.

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

2

Re: Позатема з розділу "Є 2 книги щодо використання маятника.."

крапка - квінтесенція усіх знаків. і крапка.:)

3

AngelSka написав:

Цікаво, я саме зараз з "крапкою" розбираюся. Пізнання отих основ необхідне, дія обов*язково викрісталізується. Загал - це  одне, а індидуальний шлях інше, так само і мета і таланти у кожного свої. Ділитися, віддавати звичайно добра справа, але тим, кому воно в добро буде, буде цікаве й ваше бачення.

Ну звісно - ви ж не будете розкидати перли перед свиньми... Можливо пані, ви не правильно зрозуміли мої висловлювання щодо "ділитись". Я маю на увазі конкретні практичні дії, як енергетично розвиватись, задіювати внутрішні резерви, але не через прочинату десь інформацію, а через практику. Я завжи схилявся більш до емпіричних знань, ніж до наукових...

4

Що саме ви пропонуєте?

Батько ілі отєц зна що каже, слухайтеся батьків мать вашу

5

"како" - "ра" "п"(покій) - крапка*

Востаннє редагувалося AngelSka (08 Mar 2010 22:06:02)

Широкий битий шлях из Раю, а в Рай вузенька стежечка, та й та колючим терном поросла

6

AngelSka написав:

"како" - "ра" "п"(покій) - крапка*

"як сонце в спокої" - коли сонце в спокої - мо взимку - тоді крапку видно чітко. Коли активне - не роздивишся. Так і є.
ПЕС - покой єсть слово - коли б собака вміла говорити - не лаяла б.
ПАВУК - покой аз відає укуті - сидить спокійно в кутку.
МАМА - мислете аза мислете аз - багато думає - почуття.
ТАТО - твердо аз твердо он - твердість, сила, логіка.
і тд....

Востаннє редагувалося КозакВасиль (09 Mar 2010 16:22:25)

7

Твердий в Аз(в Азбуці-Слові) то Он(Він) "Тверде Слово Чоловіка(Батька)"

Володіння словом - володінні силою+знанням-слов*яни  -"Слов -Он-и"

Твердість слова (Твердо). думаю, що то слово, що творить дійсність, те що кажуть зазвичай, що "слова не розходяться з ділом" у людини...

Востаннє редагувалося AngelSka (09 Mar 2010 16:51:08)