Тема: питання до адміністрації
Хотілося б конкретизувати поняття "флуд" - подано дуже розмито. Настільки розмито, що схоже скоріше на волюнтаризм або прискіпливе, чисто суб'єктивне ставлення.
Характерник - форум про козацькі таємниці
самовдосконалення, пошуки істини, гартування, осягнення світу, мольфарство, езотерика, українська духовність...
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Хотілося б конкретизувати поняття "флуд" - подано дуже розмито. Настільки розмито, що схоже скоріше на волюнтаризм або прискіпливе, чисто суб'єктивне ставлення.
Флуд, або рідко флад (від англ. flood /flʌd/ — «повінь») — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, що займають (у багатьох випадках) великі об'єми і що не несуть якої-небудь нової або корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-які дописи, що не стосуються теми обговорення (offtopic). Для чату «флуд» — повторення в чаті одній і більш однотипних фраз, частіше, ніж одне повідомлення разів у визначений модераторами проміжок часу. Флуд розповсюджується як в результаті надлишку вільного часу, так і з метою троллінгу — наприклад, з бажання комусь "насолити". Мережевий етикет засуджує флуд і флейм, оскільки вони утрудняють спілкування, взаємодопомогу і обмін інформацією. На багатьох інтернет-форумах створюються спеціальні окремі розділи і теми «для флуду», щоб флудери не поширювали свою діяльність на інші розділи і теми. Технічний флуд є розподіленою DDoS-атакою на який-небудь ресурс (у вигляді великої кількості запитів), що приводить до відмови в обслуговуванні. Так само слово «флудер» може використовуватися і в іронічно-поважному контексті — наприклад відносно людини, з великою кількістю повідомлень. У такому разі до нього додається похвальний епітет, наприклад «головний» або «великий». На більшості форумів і чатів, p2p мережах, IRC і т.д. «флудер» карається баном на термін визначений правилами.
Тобто жартувати взагалі не можна - це зразу флудом вважатиметься? ![]()
Та можна
Я говорю про відверте загаджування форуму.. Таких відвертих флудерів поки що тут я не бачу
Питання до Богдана. Особисте запитання до учасника форума можна написати поки тільки на емейл. У вас планується в майбутньому задавання особистих запитань безпосередньо на сайті.
З.И. Не хочу ускладнювати життя адміну, просто банальне запитання.
Буде встановлена система приватних повідомлень
1.6. На форумі встановлені обмеження щодо розмірів цитат з інших сайтів.
Публікація довгого тексту, без власного обґрунтування чи коментаря, є порушенням правил поведінки.
Форум призначений для спілкування а не архівації інформації.
Натяк зрозуміло
Це обмеження що до об`єму , чи що до присутності обгрунтування/коментаря ?Хто буде вирішувати об`єм/якість коментаря ?
Востаннє редагувалося Упертюх (20 Jul 2009 12:36:46)
Упертюше, це не перший форум, який я мав досвід адмініструвати.
Правила поведінки завжди еволюціонують відповідно то того, в який бік рухаються дискусії і в якій формі подається інформація.
На domivka.net пункт 2.4ї існує вже кілька років і виник як результат завалювання форуму великими обсягами тексту. Якщо мене особисто зрозуміти важко, то шануй хоча б технічну сторону існування сайту, за якою більші за обсягом матеріали спричиняють розростання бази даних до великих розмірів. За досягнення критичної межі у розмірах існують 2 шляхи: або обмежувати по ходу обсяг інфи, або різати старі теми. Останнє я би не хотів робити. А величина текстів не завжди дорівнює глибині дискусії. Часом радше навпаки. Коли хочете сформулювати думку - формулюйте її живою мовою. Бо інфи в інеті дайбоже. Та й форум не для того створений.
Є інша пропозиція, щоб не захламлювати форум - інформація з інших джерел інтернету повинна подаватися у вигляді посилань на відповідні сторінки. У випадку необхідності даються речення в межах яких потрібно читати. Все решта - власні коментарі. Тоді дописи Упертюха будуть у вигляді лінків
і зникне проблема із архівуванням ![]()
Вибачте хлопці, трохи псіхонув. ![]()
Великі обсяги цитування прийшлось робити на провсяк випадок , бо більше половини мною раніше наведених лінків вже не працює .
Технічні складнощі врахую . Хоча все одно прийдеться наводити хоч невеличкі цитати , щоб по ним , хоча б в кеші , можна було знайти.
Ще раз вибачаюсь .
Невеликі цитати - це не великі статті. Різниця є. ![]()
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися